TAJSON OTKRIO KOGA SE NAJVIŠE PLAŠI NA SVETU! Evo zašto se Gvozdeni Majk boji OVOG tipa!

Autor:

Sport

24.08.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tu traumu godinama nosi u sebi.

TAJSON OTKRIO KOGA SE NAJVIŠE PLAŠI NA SVETU! Evo zašto se Gvozdeni Majk boji OVOG tipa!

Foto: youtube.com/printscreen

Majk Tajson je tokom svoje karijere boksera imao priliku da se susretne sa mnogim velikanima ringa, ali postoji jedno ime koje ga iznenađujuće plaši - Mika Folija, nekadašnjeg "kečera" sa iskustvom u WWE organizaciji.

Tajson je izneo svoj strah u jednom podcastu, ističući da se Folije boji zbog neverovatne hrabrosti i izdržljivosti ovog neobičnog borca.

- Prokletstvo, bojim se tog tipa... On je iskusio smrt svakog dana u svom životu. On skače na razna sr*nja, naleće na kamione i automobila, i još uvek je normalan. Slomio je svaku kost u telu, a normalan je tip. Jednostavno ne znam zašto sam sebe toliko ne voli, odabrao je težak način za zaraditi novac - rekao je Majk Tajson gostujući u podkastu Impaulsive.

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson

Među ključnim momentima koji su uticali na Tajsonov strah od Folija jeste spektakularna borba koju je Mika vodio sa Andertejkerom. Naime, Folija je tokom tog meča bio izložen nezapamćenim udarcima i padovima, uključujući i pad sa pet metara visokog kaveza na reporterski sto. Iako je zadobio brojne povrede, uključujući slomljena rebra, unutrašnje krvarenje, dislociranu vilicu i iščašeno rame, Mika je nastavio borbu, pokazujući izuzetnu izdržljivost i hrabrost.

Tajson je istakao da je upravo ova neustrašivost i izdržljivost Mika Folije ono što ga čini strašnim protivnikom. Tajson je izrazio divljenje prema Foliji, ističući da je on iskusio smrt svakog dana u svom životu, ali je i dalje ostao normalan i hrabar. Tajson je otkrio da se Folije boji upravo zbog njegove sposobnosti da se suoči sa ekstremnim izazovima i povredama, te da je izabrao težak put zarad novca koji ga čini izuzetno hrabrim i neobičnim protivnikom.


Majk Tajson je svojim izjavama izazvao pažnju javnosti i pokazao da čak i najveći borci imaju svoje strahove, a Mika Folija je dobio dodatno priznanje za svoju izuzetnu izdržljivost i hrabrost u ringu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading