OVE TRI STVARI NIKAKO LETI NE RADITE U AVIONU! Stjuardesa je upozorila da posledice mogu da budu ozbiljne

Autor:

Putovanja

11.08.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri greške koje manje-više svi pravimo izluđuju stjuardese jer su jako proste za menjanje ali niko od nas ne seti se da to i uradi, naročito ne leti

OVE TRI STVARI NIKAKO LETI NE RADITE U AVIONU! Stjuardesa je upozorila da posledice mogu da budu ozbiljne

Foto: pixabay.com

Stjuardesa iz nemačke avio-kompanije TUI izdala je upozorenje putnicima da na letovima ne nose šortseve, iako je su paklene vrućine širom Evrope. Pre nego što krenete na predstojeći odmor i putovanje avionom, ona je otkrila neke važne informacije koje bi trebalo da znate.

Gospođa Miva, trenutni član kabinskog osoblja TUI-a, istakla je tri stvari koje nikada ne bi trebalo da radite u avionu.

Ne treba sedeti u šortsu ili prekratkoj suknji, ne treba previše piti alkohol tokom leta i ne treba biti na letu bez flašice vode.

 

 

Prvo pravilo predviđa da putnici ne smeju da nose šortseve ni suknje iznad kolena. U svom objašnjenju, gospođa Miva je rekla: "Nikad ne znaš koliko je čisto gde ćeš sedeti. Takođe može da postane veoma hladno“.

Pored saveta o odeći, gospođa Miva je upozorila putnike da ne piju prekomerno piće na letovima, jer bi previše alkohola moglo da dovede do izbacivanja iz aviona iz bezbednosnih razloga.

Kao treću i veoma bitnu stvar istakla je važnost nošenja flaše vode kako bi se izbegla dehidracija koja može negativno uticati na prve dane vašeg putovanja, prenosi 24sedam.

"Suv vazduh i niska vlažnost u avionu mogu dovesti do povećanog gubitka tečnosti i dehidratacije“, dodala je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading