DA LI I VI SPADATE MEĐU NJIH? Stjuardese otkrile kakav tip putnika NAJVIŠE MRZE U AVIONU! Bukvalno im od takvih pripadne muka

Autor:

Putovanja

06.08.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istraživanju je učestvovalo više od 600 stjuardesa iz nekoliko desetina avio-kompanija iz celog sveta

DA LI I VI SPADATE MEĐU NJIH? Stjuardese otkrile kakav tip putnika NAJVIŠE MRZE U AVIONU! Bukvalno im od takvih pripadne muka

Foto: Shutterstock

Stjuardese iz celog sveta, učestvovale su u anketi popularnog časopisa Travel and Leisure u kojem su im postavljana svakakva pitanja koja se odnose na putnike na njihovim letovima.

Stjuardese su između ostalog zamoljene i da kažu šta je ono što ih najviše nervira kod putnika, odnosno šta najviše mrze da vide kod njih.

Bilo je tu svakakvih odgovora, ali najviše stjuardesa istaklo je kako preziru aljkave putnike koji mrve na sedištima i iza sebe ostavljaju pravi svinjac.

Sigurno ste i vi primetili da kad izlazite iz aviona na nekim sedištima kao da su deca drobila keks recimo, koliki je bio nered. Ili su pak neki papiri iscepkani, a na podu izgleda kao da će morati da se čisti tri sata.

E upravo to stjuardese najviše mrze. Dakle i bahatost i nadmenost i glupost pojedinih putnika mogu da svare, znaju kako s takvima da izađu na kraj, ali sa onima koji mrve, drobe i ostavljaju svinjac - takvi ne dobijaju ni pogled od njih prilikom izlaska iz aviona.

"Najviše mrzim aljkavost. Smatram da putnik kad uđe u letelicu mora da se u njoj ponaša kao u svojoj kući. Ili u gostima kod nekog. Dakle, osnovne norme ponašanja moraju da zavladaju inače 'dobijamo ospice' i gledamo da takve putnike koji prljaju avion ignorišemo do kraja leta", rekla je Sani Irvadi, stjuardesa iz kompanije Air India.

Njena koleginica Triš Moler iz Delta Airlinesa, složila se napisavši u svom komentaru da je jako ponižavajuće za stjuardese da čiste takav nered posle sletanja.

"Ružno je to što pojedinci rade. Jako ružno i nevaspitano. Da se ja pitam, uvela bih kazne za takve i lično bih ih prva prijavila nadležnoj istanci da postoji, kada je u pitanju ponašanje u avionu u vezi sa čistoćom", rekla je Moler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading