NOVI FILMOVI STIŽU U CINEPLEXX: Repertoari bioskopa u Beogradu od 20. do 27. juna (VIDEO)

Autor: Promo

Zabava

19.06.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nedelja u Cineplexx bioskopima biće u znaku trilera uz fenomenalan napeti horor oskarovca Rasela Kroua, sjajnu priča o bajkerima koju predvodi Tom Hardi i mladi glumac koji je pokorio svet ulogom Elvisa – Ostin Batler. Međutim, za vikend vas očekuje veliko žuto iznenađenje!

NOVI FILMOVI STIŽU U CINEPLEXX: Repertoari bioskopa u Beogradu od 20. do 27. juna (VIDEO)

Foto: Cineplexx

Cineplexx

Evo koji filmovi stižu na naše repertoare:

PORODIČNI RUČAK" – Prvenac rediteljke Tije Kuovo donosi nam sasvim običnu porodičnu priču ispričanu na onaj način da svi u njoj možemo da se prepoznamo.

Svi imamo po nekog gnjaveža u prodici, svi imamo po nekog ko previše brine o drugima, po nekog ko ponekad malo više popije (u filmu popije mnogo više), a verujemo da i svi nekako volimo ili smo bar voleli da makar kod baka pojedemo ostatke fila za tortu baš sa mutilica za mikser.

Porodični ručak je film o porodičnoj sreći, o sitnim detaljima svakodnevnice koji tu sreću čine jer nam donose bezbrižnost, a samo bezbrižni ljudi su u stanju da u životu uživaju.*

*Film „Porodični ručak" će se prikazivati samo u Cineplexx UŠĆE bioskopu.

EGZORCIZAM" –Problematični glumac Entoni Miler (Rasel Krou) počinje da gubi kontrolu nad svojim životom tokom snimanja horor filma. Već opterećen sopstvenim demonima, suočava se sa dodatnim izazovima dok ulazi dublje u ulogu. Njegova emocionalna nestabilnost i unutrašnje borbe postaju očigledne dok se odvija snimanje filma.

U isto vreme, njegova otuđena kći (Rajan Simpkins), počinje da oseća zabrinutost. Postavlja sebi pitanje da li je njen otac ponovno pod uticajem svojih prošlih zavisnosti ili iza njegove nestabilnosti stoji nešto dublje i mračnije.

UBOD" – Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, 12-godišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu - i da se bori za opstanak svoje porodice - kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

BAJKERI" – Film „Bajkeri", sa Ostinom Batlerom, Džodi Komer, Tomom Hardijem i Normanom Ridusom u glavnim ulogama, prati uspon motociklističkog kluba sa srednjeg zapada, po imenu Vandali.

Posmatran kroz živote svojih članova, klub se tokom jedne decenije razvija od običnog mesta gde se okupljaju lokalni autsajderi u zlokobnu bandu, koja ugrožava jedinstven način života originalne grupe.

OBJAŠNJENJE ZA SVE" – Leto je u Budimpešti, srednjoškolac Abel ne može da se fokusira na završne ispite zbog beznadežne zaljubljenosti u najbolju drugaricu Janku. Razborita Janka, takođe pati zbog neuzvraćene ljubavi prema oženjenom nastavniku istorije Jakobu, koji je imao sukobe sa Abelovim konzervativnim ocem. Tenzije u polarizovanom društvu neočekivano izbijaju na površinu, a Abelov maturski ispit iz istorije pretvara se nacionalni skandal.*

*Film „Objašnjenje za sve" će se prikazivati samo u Cineplexx UŠĆE bioskopu.

Da li ste čuli da ove subote Malci preuzimaju bioskop?

Republika

Foto: Cineplexx

 

Dugoočekivani četvrti nastavak priče o Malcima, Gruu i njegovoj porodici, „Grozan ja 4", zvanično stiže na velika platna sledeće nedelje, ali mi već u subotu, 22. juna, pripremamo specijalnu premijeru u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. Očekuje vas MEGA žurka na centralnom trgu u Delta City Shopping Mall koja će trajati od 16.30 do 17.30 časova, i MEGA iznenađenja. Osim toga, vaši mališani uzrasta od 5 do 10 godina mogu da se prijave i za specijalno takmičenje u brzini i spretnosti, i možda baš oni osvoje MEGA nagrade!

Prijavite vaše Malce na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdDK-X7kzzY__4h2sngB3NsEaQF2WpSdz_m0dLE1tHAbuFJQ/viewform?pli=1

Očekuje vas sinhronizovana projekcija u 3D-u sa početkom od 18.15 časova, i titlovana 2D projekcija od 19 časova.

Vidimo se u Cineplexxu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading