DA SRCE PUKNE OD TUGE! Majka Andrije Čikića kojeg je ubio Kosta Kecmanović podelila tužne reči: "Ti si diplomac ove godine"

Autor:

Hronika

18.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pijanista ubijen je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru

DA SRCE PUKNE OD TUGE! Majka Andrije Čikića kojeg je ubio Kosta Kecmanović podelila tužne reči: "Ti si diplomac ove godine"

Foto: Društvene mreže

Andrija Čikić koji je ubijen 3. maja prošle godine od strane svog vršnjaka Koste Kecmanovića, sada bi završavao osmi razred i radovao se nekim novim počecima.

Nažalost, umesto toga, ostale su samo uspomene na mladog pijanistu punog snova o kojima je maštao tokom svog života.

Njegova majka Suzana Stanković Čikić, neretko priča o njemu, a tokom jučerašnjeg dana, podelila je na svom Fejsbuk profilu potresnu objavu:

- Andrija, ti si diplomac ove godine. Čestitam vam na završetku škole mali nebeski prinče. Učitelji, prijatelji, rođaci će vas pamtiti kao najljubazniju, najslađu, najlepšu, uljudnu, marljivu osobu. Mnogo ljudi inspirišete uključujući mene i želim da vam se zahvalim što ste me inspirisali - piše u opisu slike, na kojoj je ubijeni dečak.

Foto: Društvene mreže

 

Pre nekoliko dana, oglasio se i njegov otac Miloš Čikić koji je na svom Fejsbuk profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi njegova ruka na kojoj je nacrtan violinski ključ i notni sistem na kojem je potpis malenog dečaka "A. Čikić".

Foto: Facebook

 

Takođe, na fotografiji se nalazi i dečak koji sedi za klavirom.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Počivaj u miru

19.06.2024 05:44

Duša lepa,preslatki dečak,da ga monstrum ubije iz obesti.Bahati monstrum,luda porodica toliko porodica uništila.

Odgovori 29 4
Ja

19.06.2024 20:00

Andrija dečače znamo da nas gledaš odozgo, neka te čuvaju anđeli nebeski.... Prerano si nas napustio ali uvek si sa nama, živiš u svakoj noti, zvuku, cvrkutu ptica.. Počivaj u miru

Odgovori 22 1