PREMINUO POZNATI MUZIČAR! Kolege se opraštaju emotivnim rečima! Rano nas je napustio!

Autor:

Zabava

26.06.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Šuput nije bio samo vrhunski muzičar, već i veliki fan metal muzike. Njegova predanost i talenat učinili su ga jednim od najcenjenijih basista na srpskoj metal sceni.

PREMINUO POZNATI MUZIČAR! Kolege se opraštaju emotivnim rečima! Rano nas je napustio!

Foto: Pixabay

Preminula biciklistkinja

Iznenada je u 41. godini života, preminuo Milan Šuput, legendarni basista brojnih beogradskih metal bendova.

Poznat po svojoj virtuoznosti, Šuput je tokom godina sarađivao sa nekoliko poznatih bendova kao što su Consecration, Rain Delay, Prematory, The Father of Serpents, Draconic, Sacramental Blood, The Hell. Njegova smrt ostavlja veliku prazninu u srpskoj metal sceni, a njegovi saradnici ga se sećaju kao divnog čoveka, uvek nasmejanog i pozitivnog.

Foto: Instagram printscreen

Milan Šuput

 

Kolege su izrazile saučešće putem Serbian Metal Portala na Fejsbuku, gde su ga opisali kao jednog od najboljih bas gitarista na srpskoj metal sceni. Njegova strast prema metal muzici bila je neosporna, a njegova muzika ostavila je neizbrisiv trag na sceni.

 


 

 

Milan Šuput nije bio samo vrhunski muzičar, već i veliki fan metal muzike. Njegova predanost i talenat učinili su ga jednim od najcenjenijih basista na srpskoj metal sceni. Njegov doprinos muzici ostaje neizbrisiv, a njegova muzika će živeti zauvek kroz sećanja i dela koja je stvorio tokom svoje karijere.
 

SMP redakcija upućuje iskreno saučešće Milanovoj porodici i svim njegovim prijateljima i kolegama. Njegova ličnost, osmeh i pozitivnost ostavili su dubok trag na sve one koji su imali privilegiju da ga poznaju. Neka Milan Šuput počiva u miru, a njegova muzika nastavi da inspiriše nove generacije metal muzičara.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading