STRAVIČAN SUDAR KAMIONA KOD POŽAREVCA! Jedan vozač preminuo na licu mesta, na oba vozila načinjena TOTALNA ŠTETA

Autor:

Hronika

11.06.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u nizu današnjih katastrofalnih saobraćajnih nesreća u Srbiji.

STRAVIČAN SUDAR KAMIONA KOD POŽAREVCA! Jedan vozač preminuo na licu mesta, na oba vozila načinjena TOTALNA ŠTETA

Foto: Republika.rs

Danas oko 10:30 časova, na mostu na Moravi kod Požarevca, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala sudarom dva kamiona.

Prema inicijalnim informacijama iz MUP-a, oba kamiona su bila smrskana od siline sudara, a jedan vozač je nažalost preminuo na licu mesta, dok je drugi prevezen u bolnicu sa povredama.

Detalji o uzrocima ove nesreće još uvek nisu potpuno jasni, a nadležni organi vrše istragu kako bi utvrdili sve okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća.

Važno je istaći da se radi o najmanje sedmoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putevima u Srbiji. Prethodno, u Zrenjaninu došlo do sudara dva automobila, gde je jedno vozilo od siline udarca završilo na trotoaru, dok se jedna teška saobraćajna nesreća dogodila i na putu Ratkovo-Parage, gde je jedan automobil smrskan, a drugi završio na krovu pored puta. Sinoć je u Beogradu povređeno četvoro dece u dve odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile iza ponoći, a teška nesreća desila se jutros oko 6.30, kada je osam osoba povređeno kada je na teritoriji opštine Lazarevac, na Aranđelovačkom putu kod Malih Crljena, sa kolovoza sleteo Lastin autobus u jarak. Takođe, danas je i jedna žena poginula pokušavajući da pređe prugu, kada je na nju naletela lokomotiva na pruzi Velika Plana-Mala Krsna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading