"TOG PROKLETOG DANA KRVNICI VAM UZEŠE ŽIVOTE!" Potresna objava majke Nataše Martinović koju je sa sinovima Borilović likvidirao lovačkom puškom na Cetinju!

Autor:

Hronika

30.05.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša i Miloš danas bi proslavili 14 godina braka!

"TOG PROKLETOG DANA KRVNICI VAM UZEŠE ŽIVOTE!" Potresna objava majke Nataše Martinović koju je sa sinovima Borilović likvidirao lovačkom puškom na Cetinju!

Foto: Facebook

Grob

Tragedija koja je potresla Cetinje i čitavu Crnu Goru desila se 12. avgusta 2022. godine kada je Vuk Borilović (34) izvršio masovno ubistvo u kome je ubio majku sa dvoje dece, a onda redom pucao na prolaznike.

U svom krvavom piru, Borilović je oduzeo život Nataši Martinović, kao i njenim sinovima Mašanu (11) i Marku (8). Pored Nataše, ubio je još sedam osoba i ranio šest.

Nataša i Miloš danas bi proslavili 14 godina braka, a tim povodom potresnom objavom oglasila se njena majka Vesna Pejović.

- 30. maj dan krunisanja ljubavi Miloša i Nataše. Danas je trebalo da slavite 14 godina braka. Kruna vaše ljubavi bila su dva anđela, Mašan i Marko. Tog prokletog 12. avgusta, krvnici vam uzeše živote. Srušiše se mladost, lepota, nedosanjani snovi. Kako dalje kada smo toliko želja imali? Kako vi, Roki, živite? Znam da ste mnogo tužni što ste ga samog ostavili, ali vi to niste želeli. Njegovi putevi nemaju cilja, jer bez vas ne želi ništa. Živi život bez života. Onaj ko mu nije verovao njegovim stazama išao. Nemam više milosti, neću vas izneveriti. Mnogi se pitaju kako živim posle vašeg odlaska, a nisu svesni da kod mene nema predaje. Neću odustati, istom merom ću vratiti - napisala je i dodala:

- Baba i majka i dalje vam pišu, svako slovo je suzom okupano, svaki moj uzdah je težak i bolan. Ali se predati neću, neće me videti na kolenima. Zadnji atom svoje snage posvećen je da istrajem u pravednoj borbi za vašu nevino prolivenu krv. Neće me umoriti njihove neistine i laži. Samo bol i teška rana za vama može da me slomi. Neću vam doći dok moj zakleti cilj ne ostvarim. Nadam se u Boga, pošto ste vi sad kod njega, u nebeskom carstvu. Volimo vas beskrajno, anđeli naši.-

Pa da podsetimo, Vuk Borilović ubio je 10 sugrađana, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Krvavi masakr zavio je sve u crno, pucnjava je trajala nešto duže od 45 minuta, kada je iz lovačke puške Borilović pucao u podstanare, komšije, zatim u ekipu Hitne pomoći i u pripadnike policije koji su došli na mesto pucnjave, ali i prolaznike koji su se našli tu.

Nakon što je ubio Natašu i njene sinove, monstrum je ušao u dom komšija kada je ubio troje ljudi porodice Drecun, a zatim i teško ranio njihovog unuka i sinovca Aleksandra Drecuna. Borilović se potom okrenuo i nastavio da puca, nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović.

Potom je nastavio dalje i ranio još pet komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda, da bi na kraju i sam primio pet metaka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading