OZBILJNE AMBICIJE SRPSKOG MULTIMILIONERA! Vraća Marka NIKOLIĆA U SRBIJU?! Najavljuje dolazak ČETIRI-PET POJAČANJA!

Autor:

Sport

15.05.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikada ga neću zaboraviti kao prijatelja i trenera".

OZBILJNE AMBICIJE SRPSKOG MULTIMILIONERA! Vraća Marka NIKOLIĆA U SRBIJU?! Najavljuje dolazak ČETIRI-PET POJAČANJA!

Foto: www.profimedia.rs

Milan Mandarić, Novi potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, izrazio je želju da jednog dana na klupi ponovo vidi Marka Nikolića.

Očekuje se da "stara dama" oformi tim sa ozbiljnim za narednu sezonu, ali je prethodno  21. maja u finalu Kupa u Loznici očekuje utakmica finala Kupa sa Crvenom zvezdom.

- Razgovarao sam sa trenerom koji je vrlo razuman čovek. Razgovarali smo... Prvih 20 minuta moraju da budu isto kao i zadnjih 20 minuta. Jer tada se dobijaju i gube utakmice - rekao je Mandarić u podkastu "Alesto", pa dodao:

- Fali nam jedno četiri-pet igrača na raznim mestima. Brzo dođemo do gola, ali se mučimo u njihovih 16, izgubimo loptu i onda dolazi do kontranapada protivnika. Tako da, trebaće nam malo pomoći sa tih strana, ali to ćemo da sredimo.

Mandarić je bivši prvi čovek brojnih klubova, između ostalih engleskih Lestera, Portsmauta, a donedanvo i Olimpije iz Ljubljane.

- Energija mi nije snažna kao što je uvek bila, ali vraćam je preko Vojvodine pomalo. Razočarao sam se malo, zato što sam ušao u klub kojeg 25 godina nigde nije bilo, bio je dole u mulju i ja odem kod čoveka koji mu je bio vlasnik i predsednik, pitam za cenu. On kaže 4.000.000. Doveo sam trenera, pravog, najboljeg što sam tamo imao - to je Marko Nikolić. Koga nikada neću zaboraviti kao prijatelja i trenera i nadam se da ću ga videti u Vojvodini jednog dana - rekao Mandarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading