OGLASILA SE MAJKA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Policija je odnela sve iz kuće, uzeli su NOŽEVE I CIPELE!

Autor:

Hronika

08.04.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka optuženih se oglasila

OGLASILA SE MAJKA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Policija je odnela sve iz kuće, uzeli su NOŽEVE I CIPELE!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic


Svetlana Dragijević, majka Dejana i Dalibora Dragijevića, optuženih za ubistvo male Danke Ilić, iznela je svoje viđenje stravičnih dešavanja koja su potresla celu naciju. U razgovoru za Kurir, Svetlana je izrazila svoju bol i očaj zbog situacije u kojoj se našla, ističući da je ponovo hitna pomoć morala da interveniše zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

- Hitna je ponovo došla kod mene, šta ću, ni ja nisam dobro, jedino bih želela da mi vrate sinove i muža, a to ne može. Danas je policija dolazila ponovo kod mene, uzeli su sve živo, cipele muža i sinova, kao i noževe -  ispričala je Svetlana, majka Dejana i Dalibora Dragijević.


Pakao koji ne jenjava

Svetlana je emocionalno podelila svoju patnju, istakavši da je ostala bez jednog sina zauvek, dok drugi sin i suprug čekaju na svoju kaznu. Izrazila je želju da joj vrate voljene osobe, ali svesna je da to nije moguće. Pored emotivne boli, Svetlana se suočava i sa zdravstvenim problemima, zbog čega je Hitna pomoć redovno parkirana ispred njene kapije u Zlotu.

Neznanje o sudbini sina i supruga

Majka optuženih je izjavila da ne zna ništa o sudbini svog sina i supruga koji se nalaze u pritvoru. Istakla je da se sada oseća potpuno sama i da se bori sa teškoćama, dok policija nastavlja sa istragom.


Zamenik načelnika UKP-a otkriva nove informacije

Zamenik načelnika UKP-a Zoran Šašić izneo je nove detalje o istrazi, naglašavajući da će pronalazak tela male Danke Ilić doneti nove dokaze o osumnjičenima. Šašić je istakao da je krivično delo već okvalifikovano kao teško ubistvo i da će se pretraga za telom nastaviti sve dok ne bude pronađeno.

- Dokazi su prikupljeni i obezbeđeni. Krivično delo je već okvalifikovano kao teško ubistvo koje je učinjeno na svirep način. Pronalazak tela će nam doneti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenom za kog se sumnja da je takođe pomagao posle izvršenja krivičnog dela - kaže Šašić.


Slučaj nestanka male Danke Ilić i užasno ubistvo koje je potreslo javnost i dalje ostavlja trag teške patnje i tuge. Svetlana Dragijević, majka optuženih, iznela je svoju bol i očaj, dok se istraga nastavlja sa ciljem da se pronađu svi odgovorni za ovo strašno delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Seka

09.04.2024 09:30

Ova žena je teško zlo zla. Kao i cela porodica.

Odgovori 11 1