POSLEDNJIH 180 MINUTA SUPERLIGAŠKOG FUDBALA: Zvezdina uvertira za proslavu titule - evo gde možete gledati gostovanje šampiona u Kruševcu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč ne donosi rezultatski naboj, ali je očekuje sjajna fudbalska predstava.

POSLEDNJIH 180 MINUTA SUPERLIGAŠKOG FUDBALA: Zvezdina uvertira za proslavu titule - evo gde možete gledati gostovanje šampiona u Kruševcu!

Foto: Starsport

Ostalo je još 180 minuta fudbala u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, a najvažnije pitanje, pitanje šampiona je odavno rešeno. U trofejnu salu na stadionu "Rajko Mitić" uskoro će stići sedmi šampionski pehar u nizu, ukupno 35. u istoriji kluba, ali crveno-beli na poslednjem ovosezonskom gostovanju žele da naprave lepu uvertiru za proslavu koja sledu pred poslednji duel protiv Čukaričkog.

U preptposlednjoj takmičarskoj rundi puleni trenera Vladana Milojevića gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u meču koji nema rezultatski značaj, ali se može smatrati i kao jedan od pripremnih duela uoči finala Kupa Srbije u kojem će Crvena zvezda pokušati da stigne do nove duple krune.

Dosadašnji susreti ove sezone između ove dve ekipe pokazuju dominaciju Crvene zvezde. Na Marakani je ekipa Crvene zvezde slavila ubedljivom pobedom od 4:0, dok je u Kruševcu ostvarena minimalna pobeda rezultatom 0:1.

Foto: Starsport

Crveno-beli žele da se uspešno vrate i sa poslednjg ovosezonskog gostovanja

 

Usled svega navedenog, rasterećenost obe ekipe može da dovede do lepe fudbalske predstave u kojoj će brojni navijači imati prilike da uživaju u reviji dobrih poteza, ali i golova.

Svi oni koji ne budu u prilici da se nađu na tribinama kruševačkog stadiona "Mladost", imaće priliku da meč prate i u direktnom prenosu na kanalu TV Arenasport Premium 1 sa početkom od 19 časova.

Treba podsetiti da se mečevi 36. kola superligaškog karavana, i u plej-of i plej-aut fazi igraju u tri dana. Pored duela u Kruševcu, danas će sa početkom od 16.55 časova biti odigran važan duel na "Čika Dači" gde će Radnički 1923 ugostiti novosadsku Vojvodinu, a u petak 17. maja na programu su dueli Čukaričkoj i Partizana i lučanske Mladosti i TSC-a. Oba meča igraju se od 18.30 časova.

Kolo se završava u subotu 18. maja kada će se sastati IMT-Voždovac, Radnički Niš-Javor, Železničar-Novi Pazar i Radnik-Spartak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading