TAJNA JE ISPLIVALA NA VIDELO: Čileanac ODJAVIO Novaka Đokovića - evo šta se događalo uoči turnira u Rimu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina, ili je u pitanju nešto sasvim drugo?

TAJNA JE ISPLIVALA NA VIDELO: Čileanac ODJAVIO Novaka Đokovića - evo šta se događalo uoči turnira u Rimu!

Foto: www.profimedia.rs

Alehandro Tabilo, čileanski teniser, iznenadio je teniski svet svojim uspehom na ATP turniru u Rimu. Ovaj dvadesetšestogodišnji sportista nadigrao je samog Novaka Đokovića u trećem kolu, što je rezultiralo njegovim ulaskom u polufinale turnira - najvećim uspehom u dosadašnjoj karijeri.

Zanimljiva anegdota koju je otkrio Alehandrov otac, Rikardo Tabilo, otkriva da je Alehandro nakon eliminacije sa turnira u Madridu dobio poziv od samog Đokovića da trenira sa njim u Crnoj Gori, uz sve troškove plaćene. Međutim, uprkos ovom izuzetno primamljivom pozivu, Alehandro je odlučio da odbije Đokovića i ostane na turniru u Eks-an-Provansu, što se ispostavilo kao mudra odluka.

- Rekao sam mu da ne ide. Već su ga gledali. Očigledno, bilo je uspešno - rekao je Rikardo Tabilo za "Laterseru" i tako otkrio da je on najzaslužniji što je Alehandro odbio da trenira sa Novakom Đokovićem.

 

 

Nakon ove odluke, Tabilo je uspeo da dogura do polufinala turnira u Rimu, gde će se sastati sa Aleksandrom Zverevom. Ovaj neočekivani uspeh donosi novu svetlost na karijeru mladog tenisera i postavlja ga u centar pažnje teniske javnosti.

U drugom delu žreba turnira u Rimu, Stefanos Cicipas će se sastati sa Nikolasom Harim, dok će se Hubert Hurkač i Tomi Pol boriti za svoje mesto u finalu. Očekuje se uzbudljiv završetak ovog prestižnog takmičenja.

Alehandro Tabilo je definitivno teniser čiji uspon vredi pratiti, a njegov izbor da odbije treniranje sa jednim od najboljih tenisera današnjice dodatno dodaje draž ovoj priči o neočekivanom uspehu.

U ovom moemntu je jasno da Čileanca očekuje veliki skok na ATP listi, a da li je sve ostvareno u "večnom gradu" samo trenutni uspeh, ili prisustvujemo rađanju nove teniske zvezde, ostaje da se vidi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading