DŽEHVA POSVETILA PESMU DEČKU: Spot pun TAJNIH ZNAKOVA, lokacija ima jaku SIMBOLIKU!

Autor:

Zabava

16.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodorin partner Matic Rebec igra za FMP, u čijoj je dvorani snimla spot!

DŽEHVA POSVETILA PESMU DEČKU: Spot pun TAJNIH ZNAKOVA, lokacija ima jaku SIMBOLIKU!

Foto: instagram.com/maticrebec,youtube.com/SevenSky printscreen

Poznata srpska pop pevačica Teodora Džehverović juče je izbacila novi album koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Posebnu pažnju privukla je pesma pod nazivom "Čuka", čiji je spot snimljen u Železniku, tačnije u dvorani FMP-a. Međutim, ono što je izazvalo najviše interesovanja jeste tekst ove pesme.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec

Teodora na utakmici Matica Rebeca

U stihu pesme "Čuka", Teodora peva: "Menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres". Ovaj stih je posebno zanimljiv zbog spekulacija koje su kružile društvenim mrežama o ljubavnim vezama Teodore Džehverović sa košarkašima.

Već je od ranije poznato da je Teodora u ljubavnoj vezi sa Maticom Rebecom, košarkašem koji nastupa za FMP, čiji je broj na dresu upravo broj tri. Tokom prethodne sezone, postojale su spekulacije o vezi Teodore sa Luka Vildozom, tadašnjim košarkašem Crvene zvezde, koji je nosio broj jedan, a zatim prešao u Panatinaikos, gde je uzeo broj dva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Džehverović uslikana sa Maticom Rebecom

S obzirom na numeričke reference u stihu pesme i brojeve na dresovima košarkaša, postavlja se pitanje da li je Teodora ovde suptilno "bocnula" Luku Vildozu ili je zbog lokacije snimanja pesme ovo ipak simbolično za njenog partnera Matica Rebeca.

Republika

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Luka Vildoza lajkovao Teodorinu sliku

Osim pesme "Čuka", Teodora je izdala još mnogo numera na svom novom albumu. Ona je izjavila da je album poput "pune čaše njenih suza koje nikad niste videli", naglašavajući emotivnu dubinu i ličnu iskrenost koju je uložila u stvaranje ovih pesama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading