"KOSTA JE MORAO DA BUDE NABOLJI ILI GA NEĆE BITI": Razredna razotkrila profil dečaka ubice danas pred sudom!

Autor:

Hronika

04.04.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušana razredna Koste Kecmanovića.

"KOSTA JE MORAO DA BUDE NABOLJI ILI GA NEĆE BITI": Razredna razotkrila profil dečaka ubice danas pred sudom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva, Facebook

Ognjen Božović advokat porodica ubijene dece i čuvara škole zgrožen je ponašanjem oca maloletnog ubice koje je i danas pokazao pred sudom. Osećanja nemoći obuzelo je oštećene zbog Vladimorovog ponašanja pred sudom.
Kako Vladimir nije pružio priliku da ga roditelji žrtava pitaju ono što ih tišti u nastavku je saslušana svedok Nada Radonjić Bulatović koja je bila Kostina razredna u 6. razredu, a predavač srpskog jezika u petom.
Ona je o učeniku koji je napravo učenik izrekla rečenicu koja je zaparala uši roditeljima žrtava.

- Morao je da bude najbolji ili ga neće biti- izjavila je nastavnica opisujući Kecmanovića.

- Pokazivao je sklonosti prema nauci i bilo mi je čudno kad mi je u 5. razredu rekao da hoće da bude naučnik. Bio je u odeljenju gde su deca živahnija i nekako nisu okrenuta knjizi, a on je bio miran. Bio je najbolji i imao je u dnevniku samo petice. Osvojio je prvo mesto iz biologije na gradskom takmičenju i druge uspehe. Primetila sam da je u ophodjenju čak i prema nastavnicima bio dominantan. Postavljao se kao da je on iznad, a mi ostali svi da smo sredina. Nije bio drzak, ali se postavljao superiorno.

Mislim da je takvo dete sklono tamičenju i da mora da bude najbolji ili ga neće biti- rekla je Nada Radonjić Bulatović. 

Ona je prepričala kako je Miljana Kecmanović tražila da sina prebaci u smenu B navodeći da je Kosti bilo krivo što ga neka deca iz razreda nisu pozvala na rođendan. 

Svedok je rekla da je za Kostu bio traumatičan prelazak u drugu smenu ne navodeći ništa konkretno, uz objašnjenje da je to za svako dete tako. 

Navela je i da je period "Korone" bio trauma za sve nas i da ona posle trećeg maja obavlja sve što treba mehanički ali da hoda kao zombi. 
U vezi sa prebacivanjem Kostina razredna iz godine pre masakra rekla je da je o tome odlučivala direktorka, a da je ona bila samo kurir u prenošenju informacija.

Nastavnica srpskog jezika i razredna otkrila je da Kosta nije umeo da prenese emocije.

- Na takmičenju recitatora je govorio emotivnu pesmu, ali nije uspeo da prenese emocije- rekla je.

Dok su roditelji žrtava pokušavali da shvate gde je sa Kostom pogrešeno i svedoka su ispitivali da li je primetio saosećanja i empatiju kod njega, njegov otac Vladimir hvatao je beleške i sugerisao advokatu šta da pita svedoka kako bi odgovornost sa roditelja prebacio na nastavni kadar. 
U pitanjima branioca Kecmanovića krije se pokušaj da se stvori slika da je Kosta zbog vršnjačkog nasilja promenio smenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Leka

06.04.2024 18:43

"- Na takmičenju recitatora je govorio emotivnu pesmu, ali nije uspeo da prenese emocije- rekla je. " I njoj je to normalno. Dete bez emocija. Pa to je teska patolaogija.

Kosta

08.04.2024 12:53

@Leka - Leka da li je "normalno" onda da taj famozni super razred gde su svi geniji odlikasi, nadprosecni, da u njemu nije takav đak, kao Kosta, koji je imao sve petice isao na takmicenja, bio najbolji, i da takvo dete nije u tom NAJ NAJ razredu??! A sto se tice emocija, sta je trebao urlat dok recitira?!

Vanja

08.04.2024 13:05

@Leka - Leka, a kakve emocije imaju deca koja na rođendane pozovu sve drugare samo jednog ne, a dete nije problematično?! Definiraj sta je to onda?!

Paja

08.04.2024 14:15

@Leka - @Leka, zato su elitna deca Ribnikara izrazila svoje emocije kada su davno pre masakra ispred skole napisali Kosta Kecmane pederu! I gle cuda niko da reaguju, ni nastavnici ni roditelji ni deca, nigde emocija, prema 12 godišnjem detetu kome cela skola od 1000 đaka se smeje , svaki dan hoda preko toga! Nemoj mi samo rec da to nije istina, jer je, ja sam video a posle masakra je nadopisano:Čekamo te! A ako se potrudio naci ces natpis na you tube!