POLICIJA SE POVLAČI IIZ BANJSKOG POLJA! Pretraga kreće u novom pravcu - sada je na redu OVO!

Autor:

Hronika

02.04.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić nestala je prošlog utorka.

POLICIJA SE POVLAČI IIZ BANJSKOG POLJA! Pretraga kreće u novom pravcu - sada je na redu OVO!

Foto: Republika.rs, facebook

Osmi dan traje potraga za dvogodišnjom Dankom Ilć iz Bora koja je nestala 26. marta u naselju Banjsko polje u tom gradu.

Policija je do sada pretražila mesto nestanka devojčice, i to uz pomoć žandarmerije, vatrogasaca i spasilaca iz GSS, a korišćeni su i psi tragači. Jutros je javljeno da su vatrogasna vozila, kao i osoba sa ašovom, bila na imanju gde je dete nestalo. Pretražen je i tunel koji se nalazi na njivi udaljenoj oko 10 metara od dvorišta kuće gde je Danka nestala.

Kako javljaju reporteri Republike, koji se i danas nalaze u Boru, ali i u Beču, policija se ovlači sa ovog mesta i ponovo proverava stanove i kuće meštana Banjskog polja.

Podsećanja radi, pregledane su i napuštene zgrade i kuće, kao i Brestovički potok, Borsko jezero, ali i svi podrumi i skrivene prostorije.

Snimak iz Beča

Podsećamo i da se za vikend pojavio snimak devojčice koja liči na malu Danku u Beču, a bila je u pratnji dve ženske osobe za koje se sumnja da su rumunskog porekla.

Kako je Republika već pisala, austrijska policija sarađuje sa srpskom, a prema analizi snimka i nadzornih kamera sa tog mesta, postoje podudaranja devojčice sa snimka i Danke Ilić.

Trenutno se pregledaju, pre svega, snimci javnog prevoza kako bi se utvrdilo kretanje osoba sa snimka. Ono što je najnovija informacija je ta, da se proveravaju linije tramvaja pod brojevima 71 i 1. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading