ENGLEZI "RAZAPELI" JEDNOG IGRAČA LIVERPULA: Samo ON NIJE tapšao na oproštaju Klopa!

Autor:

Sport

20.05.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaku je bio priređen špalir.

ENGLEZI "RAZAPELI" JEDNOG IGRAČA LIVERPULA: Samo ON NIJE tapšao na oproštaju Klopa!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon pobede Liverpula nad Vulvsima na Enfildu, 56-godišnji Jirgen Klop je završio svoju vladavinu na klupi Redsa. Klop se emotivno oprostio nakon neverovatnih osam i po godina na čelu Liverpula. Iscrpljen zahtevima posla, iskusni strateg planira da pobegne od svetlosti reflektora i mir pronađe u svom imanju na Majorki. Izvori bliski Klopu tvrde da je zaista umoran od trenerskog posla i da sada želi da uživa u mirnom životu van medijske pažnje.

Nakon utakmice protiv "vukova", Klop se vratio na teren Enfilda kako bi se poslednji put obratio navijačima. Igrači su mu priredili špalir sa obe strane tunela, dok je on prolazio kroz njih, zahvaljujući se na podršci tokom godina provedenih u klubu.

Jedan od trenutaka koji je privukao pažnju javnosti bio je stidljivi gest urugvajskog napadača Darvina Nunjeza. Dok su svi ostali igrači aplaudirali na Klopovom oproštaju, Urugvajac je delovao suzdržano i izbegavao neki bliži kontakt sa menadžerom, što je, naravno, naišlo na osudu na "ostrvu". Navijači su primetili da je tapšao svakom treneru iz stručnog štaba osim Nemcu, što je podstaklo spekulacije o njegovoj budućnosti u klubu.


Nunjezova nedavna aktivnost na društvenim mrežama u vidu brisanja svih slika u dresu Liverpula, kao i njegovo viđenje u Barseloni, dodatno su pojačali spekulacije o njegovom mogućem odlasku iz trenutnog kluba. Sklanjanje fotografija u dresu kluba često se danas tumači kao indikacija da igrač razmatra promenu sredine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading