ODEVENA U CRNO - OD GLAVE DO PETE! Majka Koste Kecmanovića STIGLA U SUD: Nastavlja se postupak protiv roditelja DEČAKA-UBICE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla je u pratnji advokata.

ODEVENA U CRNO - OD GLAVE DO PETE! Majka Koste Kecmanovića STIGLA U SUD: Nastavlja se postupak protiv roditelja DEČAKA-UBICE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika.rs

U Višem sudu u Beogradu juče je ispitivanjem Vladimira Kecmanovića, oca dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara škole, nastavljeno suđenje njemu i njegovoj supruzi Miljani Kecmanović

Suđenje se, kao što smo napisali, nastavlja i danas, a nešto pre 11 sati, u Viši sud, stigla je Miljana Kecmanović odevena u crno od glave do pete. 

Ona je bila u pratnji advokata. 

 

JUČERAŠNJE SUĐENJE

Kecmanović je prethodno izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda i tužilaštva, dok je najavio da na pitanja punomoćnika oštećenih neće odgovarati. Međutim, kako Tanjug prenosi, Kecmanović je, u nastavku suđenja, ipak, počeo da odgovara na pitanja oštećenih.

Advokat porodice Kecmanović Irina Borović rekla je novinarima da je  Kecmanović na sva pitanja oštećenih odgovorio, a da će u utorak nastaviti da odgovara, da bi potom odgovarala majka dečaka Miljana.

Ne možemo davati više informacija, da ne bi narušili postupak, objasnila je ona, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

Advokat oštećenih porodica Marko Janković takođe se pozvao na obavezu čuvanja tajne, jer je javnost isključena sa procesa.

Nakon njega, odbranu će izneti i njegova supruga, a zatim i instruktor i vlasnik strljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca.

Kecmanović od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti. U Palatu pravde stigli su članovi porodice Aćimović, Čikić, Kobiljski, Negić, čija su deca ubijena u školi. 

Optužena Miljana Kecmanović došla je sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine i biće priveden iz Okružnog zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikolija

02.04.2024 11:13

Mislite u mini haljini. Zaista primereno.