INSTRUKTOR KOJI JE UČIO KOSTU DA PUCA, OČI U OČI SA RODITELJIMA UBIJENE DECE! U toku suđenje roditeljima DEČAKA-MONSTRUMA! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti im kazna i do tri godine zatvora!

INSTRUKTOR KOJI JE UČIO KOSTU DA PUCA, OČI U OČI SA RODITELJIMA UBIJENE DECE! U toku suđenje roditeljima DEČAKA-MONSTRUMA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Danas se u Palati pravde nastavlja suđenje porodici Kecmanović.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dečak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko Ivanović i instruktor u tom klubu Nemanja Marinković.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Instruktor streljane Nemanja Marinković

Preti im kazna i do tri godine zatvora.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vlasnik streljane Ratko Ivanović

Iako je ovo suđenje zatvoreno za javnost, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da ne ispituje roditelje ubijene dece kao oštećene strane, te je samim tim njima ponovo omogućeno da budu prisutni tokom iznošenja odbrane optuženih.

Roditelji skrhani bolom ušli su u sudnicu i prisustvuju suđenju roditeljima maloletnog K.K.

Pre samog uslaska u sudnicu, tužnim pogledima, očajni, gledali su u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Roditelji žrtava nalaze se trenutno u sudnici, a Miljana Kecmanović je tip-top sređena čekala u društvu čak četiri advokata da je prozovu kako bi i ona ušla.

Na metar i po od nje bio je nesrećni otac Anđelko Aćimović, a iza Miloš Čikić.

Da podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (5)

Loading
Alex

29.02.2024 14:12

Maksimalne kazne za sve koji su imali veze u pravljenju profesionalnog ubice. Sve ostalo bi bilo ruganje streljanoj deci i njihovim porodicama.

Odgovori 37 5
Suzana

29.02.2024 15:50

Kazne od 40 godina za monstrume oca i majku i monstuma Kostu Ne razumem kazne od 2.5 godine i do 12 godina?????????

Odgovori 28 3
Spale

01.03.2024 12:26

Kaznjavati sve roditelje cija deca izvrse krivicna dela. Zar je moralo doci do devetostrukog ubistva da se pocne sa kaznama. Ko ne vaspita dete, pravac zatvor, pa da vidite kako ce se smanjiti kriminal.

Odgovori 18 2
nije bitno

01.03.2024 13:44

kakva prodaja bola...Pre samog uslaska u sudnicu, tužnim pogledima, očajni, gledali su u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Odgovori 10 1