KAMERA ULOVILA SAVIĆA: Direktor Partizana SOČNO PSOVAO tokom Zvezdine himne, pozivao na OBRAČUN (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakleno je u Pioniru.

KAMERA ULOVILA SAVIĆA: Direktor Partizana SOČNO PSOVAO tokom Zvezdine himne, pozivao na OBRAČUN (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Partizan igraju drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige večeras. Atmosfera u Pioniru je paklena, a gosti iz Humske imali su vreo doček. 

Navijači domaćih sramotno su vređali srpske košarkaške, odnosno funkcionere iz tabora gostiju. Pogrdno se skandiralo Smailagiću, Avramoviću, Zoranu Saviću.

Sportski direktor Partizana nije ostao dužan, ali, ruku na srce, nije baš najjasnije kome... Naime, njega je kamera ulovila dok sočno psuje, verovatno sudije, i ironično se osmehuje u isti mah. Zanimljivo, za to vreme s razglasa je odzvanjala Zvezdina himna koju je uglas propratilo oko 8.000 navijača.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

 

Nije se, nažalost, na tome zautavio, pa je potom nekoga pozivao na obračun.

 

 

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde slavili su u prvom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige rezultatom 85:82, a nakon velike drame, preokreta i ubuđenja u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Nakon večerašnjeg meča, serija se seli pred „grobare“, u najveću dvoranu na Balkanu – Beogradsku arenu. Po planu, treći meč na programu je 19. maja, dok bi četvrti trebalo da se odigra dva dana kasnije na istom meču. Eventualna majstorica bi vratila seriju u „Pionir“, budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading