NEMANJA VIDIĆ JE BIO NOĆNA MORA: Vejn Runi otkrio šokantne detalje iz svlačionice "crvenih đavola"

Autor:

Sport

16.05.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se često svađao sa saigračima iz Mančester junajteda, zavodio red, a onda se odlučivao na neverovatan potez.

NEMANJA VIDIĆ JE BIO NOĆNA MORA: Vejn Runi otkrio šokantne detalje iz svlačionice "crvenih đavola"

Foto: www.profimedia.rs

Mančester junajted nalazi se u ozbiljno krizi već godinama, a sve je kulminiralo ove sezone kada je slavni klub postao čak i meta podsmeha. Međutim, nekada su "crveni đavoli" bili ti koji su vladali Mančesterom, Premijer ligom, pa i Ligom šampiona. Bilo je to u vreme kada je kapiten bio Srbin Nemanja Vidić u paru u odbrani sa Riom Ferdinandom, u napadu Vejn Runi, a u polju prekaljeni Rajan Gigs, Patis Evra i drugovi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Evra, Runi i Vidić

Upravo tih vremena prisetio se sada Runi, a dobar deo priče tiče se upravo nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje. Naime, Vejn je kazao da je Vidić bio "noćna mora" kao saigrač kada su u pitanju svađe među igračima. On je tokom gostovanja u podkastu "Stick to Football" otkrio da je Vidić bio poznat po dugotrajnim svađama sa saigračima i da je zavodio red, čak i do te mere da ne bi progovorio s njima mesecima. Runi je otkrio da se Vidić nije obraćao Gigsu i Evri mesecima nakon svađe sa njima.

- On bi se posvađao sa nekim i onda im jednostavno ne bi progovorio - izjavio je Runi.

Kada je Jan Rajt upitao da li su te svađe uticale na igru tima, Runi je odgovorio da ipak nisu.

- Ne bih rekao da je to uticalo na našu igru - bio je krajtak Vejn.

 

@wearetheoverlap "Grow up. What's up with you?" 😅 Wayne Rooney reveals how much of a nightmare Nemanja Vidić could be in the Manchester United dressing room. 👀 #rooney #rooney10 #vidic #sticktofootball ♬ original sound - The Overlap

 

Takođe je podelio svoje iskustvo s Vidićem, kada mu je rekao da "poraste" nakon svađe između njih dvojice. Baš za te priče je bivši kapiten Junajteda Roj Kin komentarisao da je to "dečje ponašanje", što je izazvalo smeh u grupi. Takođe, Džil Skot je šaljivo upitala da li je Runi takođe prigovorio menadžeru, čuvenom ser Aleksu Fergusonu i rekao mu da "poraste", što je ponovo izazvalo smeh.

Na kraju, Runi je otkrio da je nakon poraza od Arsenala kritikovao neke od igrača Mančester junajteda i optužio ih da izbegavaju igranje pod vođstvom trenera Erika ten Haga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading