TUGA! PREMINULA DEVOJČICA POVREĐENA U UDESU KOD ZLATIBORA Automobil udario u cisternu, drugoj devojčici se lekari bore za život!

Autor:

Hronika

27.08.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga devojčica povređena u nesreći je životno ugrožena.

TUGA! PREMINULA DEVOJČICA POVREĐENA U UDESU KOD ZLATIBORA Automobil udario u cisternu, drugoj devojčici se lekari bore za život!

Foto: RINA, Shutterstock

Devojčica u bolnici nakon nesreće

Devojčica koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje, podlegla je povredama, saznaju beogradski mediji.

Devetogodišnjakinja je poginula, druga devojčica stara 11 godina je u bolnici.

Prema prvim saznanjima, druga devojčica je životno ugrožena, piše Blic.

Da podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 časova stradali su bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) iz Beograda, dok su dve devojčice od 11 i 9 godina sa teškim povredama primljene u užičku bolnicu. Na žalost mlađa devojčica je preminula od zadobijenih povreda.

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao D.S., dok je Z.S. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.

Nezvanično D.S. je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading