EKSKLUZIVNO! UHVATILI SMO KOSTINU MAJKU KAKO IZNOSI STVARI IZ STANA: Prvi snimak Miljane Kecmanović nakon masakra u "Ribnikaru" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

24.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prvi put da je Miljana Kecmanović snimljena kako dolazi do stana u kom je živela sa suprugom Vladimirom, Kostom i mlađom ćerkom.

EKSKLUZIVNO! UHVATILI SMO KOSTINU MAJKU KAKO IZNOSI STVARI IZ STANA: Prvi snimak Miljane Kecmanović nakon masakra u "Ribnikaru" (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Miljana Kecmanović

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, dečaka-ubice koji je 3. maja izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je pobio devetoro svojih drugova i radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, pojavila se juče kasno popodne u zgradi u Narodnog fronta gde su do zločina svi zajedno živeli, javljaju reporteri portala Republika.rs.

Kako javljaju naši novinari, Miljana je tačno u 18.30 otključala vrata zgrade i popela se do stana. Neki minut kasnije, otključala je i vrata stana u Narodnog fronta i ušla u porodični dom Kecmanovića.

Miljana je nosila crnu letnju haljinu i papuče, a u rukama je imala poveći ceger i tašnu.

Majka Koste Kecmanovića se u stanu zadržala nešto više od sat vremena. Novinari su je ispred zgrade ponovo videli u 19.35 časova kada se sa cegerom u rukama uputila ka automobilu.

Kako javljaju reporteri portala Republika.rs, Miljana je do vozila koračala pognute glave, te je velika šansa da se trudi da je niko ne prepozna.

Po dolasku do vozila Kostina majka je spakovala stvari u gepek, koje je, kako se pretpostavlja, iznela iz stana.

Miljana se onda vozilom uputila ka ulici Kneza Miloša, pa potom ka Takovskoj.

Ovo je prvi put da je Miljana Kecmanović snimljena kako dolazi do stana u kom je živela sa suprugom Vladimirom, Kostom i mlađom ćerkom.

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je upao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" 3. maja u 8.40 časova kada je sa vrata otvorio vatru na radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i ubio ga. Potom je pucao na tri devočice koje su se našle u holu škole.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju, gde je pucao na učenike svog odeljenja VII-2,, kada je ubio šestoro đaka, a ranio petoro i nastavnicu Tatjanu Stevanović.

Majci Miljani Kecmanović je odmah po privođenju dečaka-ubice javljeno da joj je sin počinio masakr, a istog dana je i ona saslušana. Protiv nje nije podneta mera pritvora, dok se njen suprug odmah nakon zločina našao iza rešetaka, jer je njegove pištolje  Kosta Koristio u masakru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Др ја

24.08.2023 12:07

Корача погнуте главе,,,ја би се убио да сам она,,,било би ме срамота да живим,,,још тражи школовање за (нећу да помињем име),,,срамота

Odgovori 6 16
Aloooo

24.08.2023 20:52

@Др ја - "Gospodjo" Kecmanovic ako u vama ima trunke ljudskosti treba da pozovete svaku majku ubijenog deteta i njihovog cuvara i da izjavite saucesce i da kazete da vam je zao sto niste uradili drugacije. Ima ih 10. Posle toga da se zamonasite i po ceo dan molite za duse dece koje je ubio vas sin monstrum.

Marina

25.08.2023 14:32

@Aloooo - Varvarizam u punom obliku! Patetika i varvarizam, daleko niste odmakli.

Luana

25.08.2023 08:08

@Др ја - A sta bi da se tebi dogodi nesto slicno? Vi biste sad lincovali celu porodicu. I ujne i babe i dede. Ne sudite da vam se ne bi sudilo. Samo ona zna kako joj je, a sigurno nije dete vaspitala da to uradi. Ajde sad 'bezgresni' bacite prvi kamen. Besnite i penite mozda vam bude lakse.

Odgovori 19 13