MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA MILIONERKA: Koliko vredi ono što poseduje i ima na računima SVE OSTAVILO U ŠOKU!

Autor:

Hronika

23.08.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud naredio da se sredstva majke Koste Kecmanovića, Miljane Kecmanović, u iznosu od čak 2,7 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti prebace na javnog izvršitelja.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA MILIONERKA: Koliko vredi ono što poseduje i ima na računima SVE OSTAVILO U ŠOKU!

Foto: shutterstock

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića (14) koji je 3. maja ubio devetoro svojik školskih drugova i čuvara Dragana Vlahovića, kako je utvrđeno je milionerka.

Naime, Apelacioni sud u Beogradu saopštio je da je potvrdio prethodno rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je određena zabrana otuđenja imovine roditelja maloletnog Koste Kecmanovića. Kako navode u saopštenju, određeno je i da se sredstva Miljane Kecmanović u iznosu od čak 2,7 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti prebace na javnog izvršitelja koji će ih čuvati u depozitu do pravosnažnog okončanja parničnog postupka koje su pokrenule porodice stradale dece.

GRAĐEVINSKE PARCELE

Miljana Kecmanović inače radi kao docent na Biološkom fakultetu, te je začuđujuće da raspolaže tolikom količinom novca. Takođe, nije samo reč o gotovini, a kako je Republika već pisala, ona raspolaže i ozbiljnim nekretninama.

Foto: Ilustracija: Tanjug/D. Kujundžić

Miljana je vlasnica više građevinskih parcela 

Podsetimo, Viši sud u Beogradu najpre je doneo mere zabrane prodaje koja se odnosila na jedan stan i garažu koji su u njenom vlasništvu, kao i dva stana u kojima je suvlasnik u Beogradu, da bi se kasnije utvrdilo da je Kostina majka vlasnica i polovine stambene zgrade u Nišu, polovine pomoćne zgrade u Paraćinu ali i vlasnica polovine ukupno 20 građevinskih i poljoprivrednih parcela u Paraćinu i Nišu! I to je samo njena imovina.

PARNICA ODLUČUJE 

Majci dečaka zabranjeno je i da proda automobil koji je u njenom vlasništvu, a sud je odredio i da se popišu i oduzmu i nakit i hartije od vrednosti koji se nalaze na svim adresama kuća, stanova, odnosno sefovima i da se polože na račun javnog izvršitelja. To ne znači da je majci trajno oduzeta imovina, već da je stavljena zabrana da je ona proda ili stavi hipoteku na nju, kako bi se, ukoliko najbližim članovima porodice u parničnom postupku bude dosuđena novčana nadoknada za pretrpljenu duševnu bol i patnju, ti novčani iznosi i naplatili.

HTELA SVE DA PREPIŠE ROĐACIMA

Kako je Republika pisala, Miljana Kecmanović je neposredno nakon strašnog zločina koji je počinio njen sin pokušala da imovinu prebaci na treća lica, rođake, a kako bi je kasnije rasprodali, ali su je svi notari odbili. Spekulisalo se da je čak i dečakov otac Vladimir Kecmanović tražio da mu se dovede notar u pritvor gde je smešten nakon što je njegov sin izvršio masovno ubistvo. Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe i prodaja im je zabranjena odlukom Višeg suda u Beogradu, a sada je to potvrđeno rešenjem Apelacionog suda.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Mafija

23.08.2023 16:45

Sve je to stekla "postenin" radom, treba ispirati odakle joj tolika imovina.

Djenko

23.08.2023 17:37

Molimo, da se pod hitno izvrši provera porekla imovine koju poseduje manipulatorka i "muljara"....

Slavica

24.08.2023 16:27

@Djenko - Stalno iste informacije o porodici kecm Samo jednom ste napisali da gđa mama radi u važnom medicinskom centru i da je uništavala DNK tragove poznatog,pritvorenog koljačkog klana....(Belivuk,Miljković...)...samo jednom i šta bi???

Srpska posla

23.08.2023 18:21

Kopanje po tudjem i komentarisanje odakle mu, odakle joj! Pa nismo svi siromasni. Ima i nas koji radimo i nasledimo. Da je vise takvih pa ne bi bilo ni toliko zlih komentara..