KOSTA POSLAO JEZIVU PORUKU PRE KRVAVOG PIRA U "RIBNIKARU": Ove četiri reči lede krv u žilama - istražitelji ostali bez teksta!

Autor:

Hronika

26.07.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta je bio aktivan na četovima tokom igranja kompjuterskih igrica, a poruka koju je poslao samo nekoliko dana pre masakra u "Ribnikaru" je jeziva.

KOSTA POSLAO JEZIVU PORUKU PRE KRVAVOG PIRA U "RIBNIKARU": Ove četiri reči lede krv u žilama - istražitelji ostali bez teksta!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (13), dečak-ubica koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, kako portal Republika.rs nazvanično saznaje od izvora bliskog istrazi poslao je poruku u četu tokom igrice jednom prijatelju u kojoj je naveo: "Sve ću ih pobiti!".

Prema nezvaničnim informacijama portala Republika.rs dobijenih od izvora, Kosta je tokom igranja kompjuterske igrice bio  aktivan na takozvanim čet-rumovima, gde je osim o igricama i strategijama govorio ponešto i o sebi i svojim namerama.

- U jednoj poruci svega nekoliko dana pre masakra u "Ribnikaru" dečak je govorio o svojim školskim drugovima i napisao "Sve ću ih pobiti" - kaže nezvanično izvor blizak istrazi za naš portal.

Kako nezvanično saznajemo, istražitelji su Kostu ispitiivali na ovu temu ali nisu dobili odgovore, te je u toku detaljno pregledavanje njegovog računara, a istraga je usmerena i na "češljanje" svih privatnih i javnih četova u kojima je Kosta Kecmanović bio aktivan kako bi se ustanovilo da li je dečak i koliko detaljno otkrivao svoje namere o zločinu.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak-ubica je aktivno na četovima govorio pucanju i vežbanju pucanja. Navodno je govorio i o oružju i znao tačan naziv za veliki broj modela vatrenog naoružanja.

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak se zatim ustremio na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole i i njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je pucao u učenike i nastavnicu, šestoro ubio, a predavača Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading