"NAPRAVIO SAM SPISAK ZA ODSTREL! NA NJEMU JE BILO PREKO 25 DECE" Kosta izneo šok-priznanje istražiteljima: Hteo da ubije mnogo više ljudi, zbog JEDNE STVARI odustao!

Autor:

Hronika

03.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravio sam spisak za odstrel. Na njemu je bilo preko 25 imena i shvatio sam...

"NAPRAVIO SAM SPISAK ZA ODSTREL! NA NJEMU JE BILO PREKO 25 DECE" Kosta izneo šok-priznanje istražiteljima: Hteo da ubije mnogo više ljudi, zbog JEDNE STVARI odustao!

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović

Na spisku dečaka-ubice koji je 3. maja usmrtio devet školskih drugara i pripadnika obezđenja, bilo je navodno mnogo više dece. Kako je navodno, otkrio istražiteljima, na spisku za odstrel bilo je više od 25 dece, ali je međuvremenu shvatio da je to previše.

- Napravio sam spisak za odstrel. Na njemu je bilo preko 25 imena i shvatio sam da je to ipak previše, pa sam od njega odustao. Toga dana, kada sam došao u školu, odlučio sam da pucam redom - navodno je dečak-ubica ispričao, piše Kurir.

Kada je upitan zašto je to uradio, zar mu to nisu bili drugari koji su mu dolazili na rođendane i on odlazio kod njih, navodno je rekao da nisu.

- Bio sam odbačen, nisu mi to bili drugovi. Zbog toga sam to uradio - navodno je rekao najmlađi masovni ubica u Srbiji koji je istražitelima ispričao i da ga je na zločin inspirisala dokumentarna serija o masovnim ubicama u školama.

Istog dana kada je dečak-ubica počinio masakr, uhapšen je i njegov otac koji je i dalje u pritvoru. On se sumnjiči da oružje koje je imao u legalnom posedu, a koje je njegov sin koristio kobnog dana, nije pravilno obezbedio tako da tada trinaestogodišnji dečak ne može da dođe do njega, ali i da je sina vodio u streljanu i učio ga da precizno puca.

Dečak je tokom nedavnog saslušanja, u postupku koji se vodi protiv njegovog oca, priznao da ga je otac vodio u streljanu i bio ponosan na njega kako puca. Da njegovog sina uči da puca otac je navodno angažovao najboljeg instruktora u streljani.

- Išli smo u streljanu da radimo na našem odnosu. Otac je bio ponosan, pogađao sam koncentrične krugove i grupisao pogotke bez greške - navodno je rekao dečak kog je otac u streljani snimao kako puca, a onda snimke slao i pokazivao prijateljima, hvaleći se sposobnostima svog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
daša

04.08.2023 11:33

Da je trajno oštećen i mnogo opasan za okolinu on je to već svojim monstruoznim delom svakome DOKAZAO - ne treba da se bude psihijatrijski stručnjak da bi se doneo ili potvrdio takav zaključak. Momče je odgajano da bude tatino i mamino božanstvo – da mu svako svugde gde god on dođe mora da udovoljava i ispunja želje – narcisoidan i egocentričan – s kompleksom nadčoveka - s prenapuhanim mišljenjem o sebi – bez savesti i morala - sad besni u pritvoru jer nema kokakole i pice, mobitela, igrica i i nterneta – inače kad takvim i sličnim roditeljima prigovoriš kako odgajaju dete oni obično kažu „Šta te bre briga, sebi ga gojim“ – što ne može da bude istina jer, avaj, jadan svako gde god takav da dođe, ko god s njim da bude - u školi, na radnom mestu, na cesti, u braku, u zatvoru, na lečenju, u čekaonici, na šalteru, bilo gde. Toliku je tuđu decu spakirao u grob kao profesionalni zlikovac a njegovi se bore za njegovu budućnost - da ga isčupaju na slobodu – pa da još nekoga i njih same likvidira čim mu ne ispune neku želju – idi bre tamo - on ne sme da ima budućnost – samo strogi pritvor – sve što je učino je proračunato – kako je samo smišljeno i lepo znao da se preda da ga ne bi policajci likvidirali – svoju glavu precenjuje a glave pobijene dece potcenjuje i obescenjuje