ŠOK SAZNANJE! Kostin otac slao PRETEĆE mejlove direktorki OŠ "Vladislav Ribnikar"!

Autor:

Hronika

14.07.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Koste Kecmanovića pre tragedije bio je kivan na školu u koju su išla njegova deca, a u više navrata slao je preteće mejlove na adresu OŠ "Vladislav Ribnikar".

ŠOK SAZNANJE! Kostin otac slao PRETEĆE mejlove direktorki OŠ "Vladislav Ribnikar"!

Foto: Facebook, shutterstock

Otac Koste Kecmanovića

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, koji je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je ubio devetoro dece i radnika obezbeđenje  Dragana Vlahovića, bio je nezadovoljan odlukama zaposlenih u ovoj obrazovno-vaspitnoj ustanovi, a koje su se direktno ticale njegove dece. Kako saznaje portal Republika.rs, on je u više navrata slao mejlove direktorki sa žalbama na njen rad i rad zaposlenih, a jedan preteći mejl je stigao neposredno pred masakr u "Ribnikaru".

Prema rečima našeg izvora, Vladimir Kecmanović bio je besan zbog toga što njegova ćerka nije izabrana za predsednika odeljenske zajednice.

- Vladimir je više puta pisao školi. Pretio im je da će se obračunati sa njima zbog izbora razrednog starešine, a samim tim i uprave škole, da funkcija predsednika odeljenske zajednice ne pripadne njegovoj ćerki. U školi su bili šokirani kada su videli njegov mejl, došlo je do toga da je direktorka morala da reaguje.

Kako kaže dobro obavešteni izvor, ovo nije prvi put da Kostin otac ponaša bahato prema upravi. 

- Ovo nije prvi put da je Vladimir besneo na upravu škole. Imao je on čudan stav, da kada nije po njegovom napadne školu za bilo koju sitnicu. Uvek bi se uhvatio za nešto i ako nije u pravu, ne bi birao reči kojima bi vređao i pokušavao da ponizi zaposlene - kaže dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović je otac Koste Kecmanovića koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića. 

Kosta Kecmanović je odmah priveden, a reč je o dečaku koji ne podleže krivičnoj odgovornosti jer nema navršenih 14 godina. On se trenutno nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. U toku se opservacije i pregledi, nakon kojih će se znati više informacija o njegovom psihičkom stanju.

Vladimir Kecmanović je nakon  masakra odmah priveden i određen mu je pritvor, a tereti se da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti. On je detetu omogućio da sa njim ide u streljanu i puca, a takođe se sumnjiči da nije na propisan način čuvao oružje koje je imao u stanu i iz kog je pucao njegov sin.

Vladimir Kecmanović je na saslušanju priznao da sina jeste vodio u streljanu, ali i da njegov sin jeste bio žrtva vršnjačkog nasilja u "Vladislavu Ribnikaru".

Tačno je, vodio sam ga u streljanu, primetili su da je posebno talentovan. Bilo je žrtva vršnjačkog nasilja, prektulkli su ga, bio je izopšten - rekao je u očaju Vladimir Kecemanović i dodao da je on posle svega mrtav čovek.

Inače, Vladimir Kecmanović je poznati beogradski radiolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (16)

Loading
KK

14.07.2023 10:46

SVE JE OVO STRAŠNO! DETE JE POSTALO MONSTRUM ALI VERUJEM DA MU DETNJSTVO NIJE BILO LAKO, I ONDA JE PSIHA URADILA SVOJE!

Odgovori 15 12
Tina

14.07.2023 11:17

Ako je ovo istina, lik je totalna dijabola kao i ostatak porodice očito. Treba pregledati i tu malu jel dijete normalno pored ovakvih roditelja ili će završiti kao i brat

Odgovori 16 10
Војо

14.07.2023 12:00

Познати београдски радиолог??? Има ли још таквих? Све иде ка томе да је он неодговоран човек, а супруга неодговорна мајка. Арогантни људи који су узнемиравали директора школе и просветне раднике због тога што им дете није изабрано за председника одељењске заједнице. Коначно они су болесни лудаци. Њихов монструм је уништио око двадесет породица.

Odgovori 5 10
Penzioner

14.07.2023 13:00

Bolesno!