KOSTIN OTAC MENJA LIČNI OPIS DA GA NE BI PREPOZNALI: Vladimir Kecmanović želi slobodno da šeta ulicom - transformisao se i ne liči na sebe!

Autor:

Hronika

21.06.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se to Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, već priprema za izlazak na slobodu?

KOSTIN OTAC MENJA LIČNI OPIS DA GA NE BI PREPOZNALI: Vladimir Kecmanović želi slobodno da šeta ulicom - transformisao se i ne liči na sebe!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića koji je u OŠ ,"Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr kada je usmrtio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, potpuno menja svoj izgled. Kako portal Republika.rs saznaje, stariji Kecmanović po izlasku iz zatvora planira slobodno da šeta ulicom.

Kostin otac se u pritvoru u kojem je zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv opšte sigurnosti, a kako nezvanično saznajemo, već se priprema za izlazak na slobodu.

- Vladimir je promenio frizuru i obrijao se. Kako je značajno smršao, ovo je doprinelo da potpuno ne liči na sebe. Izgleda drugačije i kada biste ga sreli na ulici ne biste povezali da se radi o  čoveku kojeg javnost već može da identifikuje - kaže dobro upućen izvor za portal Republika.rs.

Kako smo ranije pisali, Vladimir je smršao 30 kilograma i gotovo se prepolovio.   

- Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma - istakao je naš sagovornik.

Republika

Foto: Printscreen

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-ubice

Naš portal je nedavno pisao i o tome kako je Vladimir Kecmanović tražio da mu se u pritvor dovede notar, jer je zbog svega što se dešava, zabrinut i za svoju imovinu.

- Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe, prodaja, porodici je zabranjena do daljnjeg i to odlukom Višeg suda u Beogradu. To znači da otac neće moći da proda ništa što je u njegovom vlasništvu dokle god traje istraga, odnosno postupak protiv njega. Tek kada bude doneta pravosnažna odluka - on bude osuđen ili oslobođen, on će moći da raspolaže svojim nepokretnostima - pisala je Republika.

Da prenese imovinu na treće lice, kao i da deo proda pokušala je i Miljana Kecmanović. Očigledno je da porodica želi da sačuva novac i imovinu kako bi otpočela "novi život".

Tome u prilog ide i promena izgleda Vladimira Kecmanovića, koji namerava da se sakrije od  javnosti i da "kao drugi čovek šeta ulicama".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Lona

21.06.2023 13:36

A sta bi trebalo da radi? Da li da se ubije ili živ da legne u grob? Da li da pošalje drugo dete na ulicu ? Pa svako bi pokušao da nekako spasi ostatak porodice. Ne može da vrati pobijeni decu, ako je kriv neka odgovara, ali ako se ispostavi da nije, onda mora čovek da nastavi da živi.

Odgovori 7 34
Maki

21.06.2023 13:42

Tako i treba, samo napred Vladimire, najbolji doktor radiolog!!

Odgovori 8 17
Neko

21.06.2023 13:45

Kako je Kosta, jel je dobio nazad telefon i kompjuter?

Odgovori 14 15
Maki

21.06.2023 16:54

Mene samo zanima kako je Kosta? Sigurno imate nekih informacija..

Odgovori 11 13