KOSTINA MAJKA U POLICIJI REKLA OVO I ŠOKIRALA SVE: Progovorila o detetu u zatvoru - njene reči istražiteljima ne izlaze iz glave!

Autor:

Hronika

14.06.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Koste Kecmanovića se na davanje iskaza u policiji pojavila potpuno sređena, kao da njen sin nije masovni ubica.

KOSTINA MAJKA U POLICIJI REKLA OVO I ŠOKIRALA SVE: Progovorila o detetu u zatvoru - njene reči istražiteljima ne izlaze iz glave!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, prilikom davanja iskaza u policiji rekla je da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete, saznaje portal Republika.rs.

Kako se nezvanično saznaje, ona se na saslušanju pojavila sa potpuno sređena i odmah je zauzela stav.

- Majku Koste Kecmanovića da ste videli na ulici nikad ne biste rekli da je preživela bilo kakvu tragediju, a kamo li da je majka masovnog ubice. Ona je dajući iskaz rekla da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete - kaže dobro obavešteni izvor portala Republika.rs.

Naime, Miljana Kecmanović je došla da da iskaz povodom sumnje da je zanemarivala maloletno dete, a pojavila se sa sređenom frizorom i noktima, potpuno našminkana i odevena kao da ide na svečanost. Bila je u kompletu sa belom kragnom na kojoj je sijao broš.

Ispričala je da je bila protiv toga da otac Vladimir Kecmanović vodi Kostu u streljanu.

- Gospođa Kecmanović je ispričala da jeste njen sin naučen da puca, ali da nije imala ni trunku sumnje da to može da dovede do ovakve tragedije jer Kosta nije pokazivao znake agresije - kaže za naš portal dobro obavešten izvor.

Dodala je da se neće odreći svog sina, ma koja cena bila, što je šokiralo istražitelje kojima ove reči dugo neće moći da izađu iz glave.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Da podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović je kobnog jutra došao u školu naoružan očevim pištoljima i molotovljevim koktelima. Po ulasku u školsko dvorišto, a kada je već zvonilo za početak prvog časa, on je prvo pucao u školskog čuvara Dragana Vlahovića i ubio ga. Potom je u holu škole i kabinetu istporije ubio devetoro đaka, dok je njih petoro ranio, kao i nastanicu istorije.

Inače, otac dečaka Vladimir Kecmanović se od nemilog događaja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti jer je, kako se sumnja, obučavao u streljani maloletnog sina da puca i nije adekvatno obezbedio sef u kom je držao pištolje, za koje ima dozvolu.

I majka dečaka Miljana Kecmanović je na udaru pravde. Naime, protiv nje je pokrenut predistražni postupak kako bi se utvrdilo da li je eventualno počinila krivično delo zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica.

I otac i majka su saslušani, a pored njih i bebisiterka koja je Kostu Kecmanovića čuvala od njegovog 11. meseca.

Prema našim informacijama, bebisiterka koja je Kostu čuvala do krvavog pira, nije imala informacije da dečak uopšte zna da puca.

- Bebisiterka je rekla da je iako je provela sa njim 12 i po godina i mislila da ga najbolje poznaje od svih u šoku zbog masakra koji je počinio dečak - navodi izvor portala Republika.rs koji je blizak istrazi.

Kako dalje navodi naš sagovornik, ona je naglasila da nije imala saznanja da dečak zna da puca.

- Nikada ga nije videla sa oružjem, niti je znala da ide u streljanu i zna da koristi oružje. Ona nije primetila ni da se interesuje za isto - kaže naš izvor.

Prema našim saznanjima, žena je dalje izjavila da je Kosta Kecmanović bio uzoran dečak, sa lepim manirima.

- Kostu je opisala kao vredno i pametno dete, koje nikada nije pravilo probleme. Bio je odličan učenik i imao sportske vannastavne aktivnosti - navodi izvor.

Napomena: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika.rs.  U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (41)

Loading
kredibilitet

14.06.2023 09:41

Dakle, ovde nešto nije u redu. Svaki put nam se daju različite izjave! Šta je još za verovati u slučaju?

Odgovori 21 37
Vesna

14.06.2023 10:06

Gospođo Kecmanović nemojte odustati od sina!

Odgovori 23 35
Tijana

14.06.2023 12:00

@Vesna - A sta cemo sa majkama kojima je Kosta pobio decu, koja svoju decu nece vise nikad videti?! Oduzeti joj Kostu jer to nije dete to je monstrum koji je pobio svoje drugove iz ciste obesti, koji nije lud, kome je dunulo da bude poznat na Tik toku!

Odgovori 24 33
Ja

15.06.2023 11:24

@Tijana - Dete će biti kažnjeno,a ti bi li se odrekla