SARA RELJIĆ DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Kompletno ugruvana i modra, jedno joj je SPASILO život!

Autor:

Zabava

27.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić otkriva kako je preživela saobraćajnu nezgodu i šta ju je zadesilo nakon iste.

SARA RELJIĆ DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Kompletno ugruvana i modra, jedno joj je SPASILO život!

Foto: Republika.rs

Sara Reljić

Pevačica Sara Reljić nedavno je prošla kroz tešku saobraćajnu nesreću, ali hrabro se izborila sa izazovima koje je život stavio pred nju. 

Reljićeva je istakla da su povrede bile ozbiljne, ali da je zahvaljujući Bogu sve prošlo dobro. Modrice i povrede su bile prisutne, ali je ipak uspela da nastavi sa svojim obavezama, čak i da zakazala snimanje spota. Sakrivala je modrice nakitom i perjem, ali je istakla da je najvažnije što je ostala živa. Posebno je istakla da je pre nesreće posetila manastir Gračanica, gde je zapalila sveću za život, što joj je dalo dodatnu snagu da se izbori sa posledicama nesreće.

Republika

Foto: Instagram.com

Sara Reljić

 

Pevačica je otkrila da je, pored fizičkih povreda, morala da kupi novi auto zbog nesreće, što je bio neočekivan trošak. Ipak, istakla je da je zahvalna što je živa i da se uvek vraća mislima na taj trenutak.

- Hvala Bogu, sve je okej. Prvo nismo bili baš okej, naravno ugruvali smo se, tu su bile i modrice, a ja zakazala snimanje spota. Sakrivala sam sa nakitom, sa perjem, nema čime nismo sakrivali te modrice. Bilo je i glavobolje, povređena ruka, sada je sve dobro hvala Bogu. Nov auto je morao da se kupi, tako da je to bio malo nepredviđeni trošak, s obzirom na to da sam mnogo para dala na album i nisam očekivala. Ali, moram da kažem, pre toga sam bila u manastiru Gračanica, zapalila sveću za žive i ja ostadoh živa, usred saobraćajne nesreće. Tako da, to je nešto što stalno vraćam u glavi i kažem "Hvala Bogu što me je sačuvao“ - ispričala je Sara za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading