NIKO NIJE PRIMETIO DA JE LIDIJA BILA TRUDNA! Još se ne zna da li je beba nađena u zamrzivaču Zoranova: Deca i ja nismo bili tu!

Autor:

Hronika

25.01.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je u zamrzivaču u kući u Zemunu najverovatnije od 2016. godine.

NIKO NIJE PRIMETIO DA JE LIDIJA BILA TRUDNA! Još se ne zna da li je beba nađena u zamrzivaču Zoranova: Deca i ja nismo bili tu!

Foto: Facebook, ST/N.Pancic

Policia traga za ženom iz Zemuna u čijoj kuće je pronađena mrtva beba

Lidija M. (45) sumnjiči se da je lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući u Zemunu, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga. Dete je u zamrzivaču najverovatnije bilo 7 godina!

Zoran M. je bebu našao kada mu se zamrzivač pokvario i kada je hteo da ga očisti. On je nakon saznanja da je njegova žena možda izvršila čedomorstvo rekao za Kurir da se oseća očajno.

- Ustao sam i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je moja bivša žena prvo bila trudna, a onda i ubila dete pre sedam godina - kaže potresni čovek i dodaje da mu je život uništen.

- Kad vratim film unazad, ona je u leto 2016. ostala sama u kući, dok smo deca i ja otišli u drugi grad gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas bio tu. Primetili bismo to - kaže on.

Zoran ističe da niko iz porodice nije primetio da je trudna, kao ni da se porodila, a nije se ni čudno ponašala nakon njihovog povratka sa raspusta.

DNK će otkriti da li je dete Zoranovo

Neutešni čovek kaže da još uvek nije dobio DNK rezultate koji bi pokazali da li je on otac ubijene bebe.

- Meni je zaista teško i da je beba moja i da nije. Ne mogu da poverujem da je tako nešto uradila i da živi s tim - istakao je Zoran.

Kako kaže, ono što ga je dodatno potreslo jeste i činjenica da je Lidija M. tri godine nakon ovog jezivog događaja, rodila njihovo najmlađe dete.

Majci određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor Lidiji M. (45), osumnjičenoj da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Pritvor joj je određen zbog opasnosti od bekstva i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol ovog suda Tatjana Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading