DAJANA PAUNOVIĆ IMALA UDES: Voditeljka Pinka za dlaku izbegla smrt! Od auta samo gepek ostao! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

02.09.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović spavala na zadnjem sedištu, dok je napred sa vozačem sedeo Marko Matić.

Bivša voditeljka Pinka i direktorka humanitarne fondacije, Dajana Paunović imala je tokom noći saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila lakše telesne povrede.

Do udesa je došlo na Bubanj potoku.

Foto: Privatna arhiva

Fotografija sa mesta udesa, Dajanin automobil

U momentu udesa, Paunovićeva je spavala na zadnjem sedištu, dok je napred sa vozačem bio Marko Matić, predsednik UO Fondacije “Dajana Paunović”.

- Jedva smo ostali živi Marko i ja. Nema auta. Ne znam kako smo živi, ne znam - rekla je Dajana Paunović za Republiku.

Kao što se može videti na snimcima, od auta je ostao samo gepek.

Foto: Promo

Dajana Paunović

- Spavala sam kad smo počeli da se prevrcemo, leteli smo nekoliko metara preko bankina, zaustavilo nas je drveće iznad kanala, gde inače ljudi gube život. Marica, tri patrole policije, hitna...svi su se stvorili u kratkom roku. Osim nekih površinskih povreda poput pršljenova i mišića, sve ostalo je ok, svi smo dobro i Marko i vozač i ja. Od auta je ostao gepek. Policajci su se krstili kada su videli šta se dogodilo - navodi Dajana za Republiku.

- Prvi put sam videla, ono što u filmu viđam, kako se ide u smrt - ispričala je Paunovićeva.

Prema njenim rečima, ona i Marko Matić su zadobili lakše povrede, spazam mišića, kao i povredu vratnih pršljenova i spoljašnje rasekotine.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Marko Matić, predsednik UO Fondacije “Dajana Paunović”

Udes se dogodio prilikom povratka sa Kosova gde je fondacija "Dajana Paunović" delila tablet računare učenicima od prvog do četvrtog razreda isturenog odeljenja u Sušiću, Osnovne škole ”Staja Marković”.

Tokom boravka na Kosovu i Metohiji, direktorica Fondacije Dajana Paunović obišla je i malog Aleksu Božanića kome je poklonila garderobu za početak školske godine, a takođe je obišla jednu od porodica, porodicu Simanović u Štrpcu, koje su u organizaciji Fondacije nedavno putovale na more.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading