"NEDAVNO SMO MU SLAVILI ROĐENDAN, SADA SPREMAMO SAHRANU"! Sestra vozača nastradalog u sudaru kod Obrenovca neutešna nakon tragedije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra preminulog Momčila R. (56) na poslu je saznala da joj je brat jutros poginuo, a kroz suze je ispričala u kom stanju je Momčilova majka.

"NEDAVNO SMO MU SLAVILI ROĐENDAN, SADA SPREMAMO SAHRANU"! Sestra vozača nastradalog u sudaru kod Obrenovca neutešna nakon tragedije!

Foto: shutterstock, Printscreen/https://www.youtube.com/@rtvmag

U sudaru kamiona i autobusa koji se jutros dogodio u selu Zvečka kod Obrenovca poginuo je penzionisani policajac Momčilo R. (56). Momčilova sestra od tetke saznala je za nesreću na poslu.

- Radila sam kada su me pozvali i saopštili mi. Direktor me je odmah pustio da dođem kod tetke jer je naš Momčilo bio jedinac, a tetka ima 82 godine. Verujte mi da ne znam kako ovo preživljavamo, nedavno smo mu proslavili rođendan, a sada treba da ga spremamo za sahranu - rekla je kroz jecaj žena za beogradske medije i objasnila u kom stanju je Momčilova majka:

- Došli su pred kućom sa Hitnom. Ne može da dođe sebi, evo sada su joj dali lek za smirenje. Kuka i oplakuje sina jedinca. Rekli su nam da je vozač kamiona bio pod dejstvom narkotika. Verujte mi, nije što sam mu sestra, ali naš Momčilo je bio posvećen sin, brat. Nije se ženio, nema decu, živi sa jednom ženom iz Ukrajine. Stvarno smo svi u šoku.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kamion koji se sudario u nesreći kod Obrenovca

Momčilo je jutro normalno otišao na posao, a kako kaže sestra ni kriv ni dužan je nastradao.

- Otišao je jutros na posao, a nije se vratio kući. Ni kriv ni dužan nastradao. Nema reči kako da objasnimo sve ovo, ovo nije Božija sudbina, ovo je tuđa nemarnost. Tetka kuka, doziva ga, a mog brata više nema - zaključuje ona.

Da podsetimo, prve indicije iz istrage ukazuju da se vozač kamiona  prema uključivao sa sporednog puta i direktno se zakucao u autobus na liniji 860,  koji saobraća na liniji Vukićevica - Industrijska zona Barič, piše Informer.

Momčilo R. koji je upravljao autobusom, na mestu je ostao mrtav, dok je 16 putnika povređeno i kolima Hitne pomoći su transportovani u Urgentni centar i KBC Bežanijska Kosa.

Patrole policije iz Obrenovca odmah nakon sudara su blokirale mesto na kom se dogodila saobraćajna nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rale

21.05.2024 23:05

Vjecnaja pamjat!