HITNA ODLUKA PRODUKCIJE NAKON SINOĆNE TUČE U STUDIJU! Niko nije mogao ni da zamisli šta će se desiti posle HAOSA!

Autor:

Zadruga

17.08.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se novi okršaj!

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE NAKON SINOĆNE TUČE U STUDIJU! Niko nije mogao ni da zamisli šta će se desiti posle HAOSA!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Večerašnja emisija "Narod pita" obećava da će biti veoma napeta, s obzirom na to da su u studio doveli nekadašnje prijatelje koji su sada postali rivali. Na jednoj strani imamo Milenu Kačavendu i Marka Đedovića, dok je na drugoj strani Jovana Tomić Matora. Očekuje se da će veče proteći u napetoj atmosferi, a mnogi se nadaju i žestokom okršaju između Matore i Đedovića, s obzirom na to da je došlo do prekida njihovog prijateljstva u okviru Elite, praćenog brojnim optužbama.

Sukob između Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića privukao je veliku pažnju javnosti nakon što je došlo do prekida njihovog nekadašnjeg prijateljstva. Oboje su javno izneli svoje optužbe, što je dodatno pojačalo tenzije između njih. S obzirom na njihovu prošlost i bliskost, ovo je izazvalo veliko interesovanje publike koja s nestrpljenjem očekuje njihov susret u emisiji.

 

Iako se ne zna tačno šta će se događati večeras u emisiji, sigurno je da će atmosfera biti napeta. Očekuje se da će se otvoreno suočavanje sa nekadašnjim prijateljima doneti mnogo tenzije i emocija. Produkcija Elite nije otkrila previše detalja o tome šta će se tačno dešavati, ali je najavljeno da će veče biti ispunjeno iznenađenjima i da će gledaoci imati priliku da čuju oba "tabora" iz prve ruke.

Kačavenda je definitivno na strani Đedovića, a videćemo da li će i večeras podržati svog najboljeg prijatelja iz rijalitija ili će se potruditi da bude potpuno objektivna, nevezano za odnose sa Markom ili Jovanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading