MUŠKARAC UBIO BOLESNOG OCA (90) I KOMŠINICU: Krvoproliće trajalo celu noć a onda je zapucao na specijalce

Autor:

Svet

19.08.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor!

MUŠKARAC UBIO BOLESNOG OCA (90) I KOMŠINICU: Krvoproliće trajalo celu noć a onda je zapucao na specijalce

Foto: Shutterstock, Pixabay

Dve osobe su ubijene u pucnjavi do koje je došlo danas u naselju San Kandido, u Južnom Tirolu, nakon čega se osumnjičeni zabarikadirao u stanu do dolaska policije.

Kako navode tamošnji mediji, osumnjičeni je ubio ženu (50) iz komšiluka i svog oca (90). Prema izjavama očevidaca, muškarac je započeo pucnjavu oko ponoći, dok se krvoproliće nastavilo i u jutarnjim časovima.

Osumnjičeni se nakon ubistva zabarikadirao u stanu do dolaska policije, nakon čega je došlo do razmene vatre sa specijalcima. Karabinjeri su u stanu pronašli telo oca osumnjičenog.

Prema pisanju medija, veruje se da je osumnjičeni (50) sin bivšeg lovočuvara, kome je, kako su navele komšije, bila potrebna nega. Prema izveštajima medija, čovek je svojevremeno radio i za privatnu firmu za obezbeđenje.

Meštanima je stiglo upozorenje da ne napuštaju svoje domove, koje je nakon okončanja akcije ukinuto. Trenutno nema potvrde kako i zašto je došlo do ove tragedije.

Podsećamo, snažno nevreme ostavilo je u subotu delove Republike Srpske bez električne energije!

Snažan vetar praćen jakom kišom lomio je stabla i grane koji su padali na ulice dok su pojedini vozači bili primorani da naprave pauzu u vožnji. Naročito je bilo kritično na magistralnom putu iz pravca Maglaja gde je vetar oborio stablo na put zbog čega se saobraćaj odvijao usporeno.

Područje Petrova i pojedina naselja oko Doboja ostala su bez struje zbog pada 35 kilovoltnog dalekovoda u Lipcu usled nevremena koje je tokom popodnevnih sati zadesilo grad.

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković navodi da su pala tri dalekovodna stuba koja struju distribuišu ka naselju i da su vetar i oborena stabla oštetila niskonaponsku mrežu u opštini.

- Zbog jakog vetra na Lužnjaku otkinut je limeni krov sa objekta svlačionice Fudbalskog kluba "Ozren" koji je oštetio privatni stambeni objekat, a isto tako presekao i električni vod - rekao je Petković i dodao da je nevreme praćeno jakom kišom i vetrom oštetilo crep na kućama i objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading