ŠOK PREOKRET U ELITI! Veliki šef saopštio PROMENE, ovo će uticati na sve takmičare, osim NJE!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljeno ko je novi vođa u Eliti!

ŠOK PREOKRET U ELITI! Veliki šef saopštio PROMENE, ovo će uticati na sve takmičare, osim NJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uzbudljive vesti stigle su u Belu kuću kada je Veliki šef poslao novo pismo na njihovu adresu. Stanari su bili u nestrpljenju da čuju šta im je Veliki šef poručio, a prethodni vođa, Marko Đedović, imao je čast da pročita pismo pred svim ukućanima.

- Šakira, voli te i ljubi tvoj brat. Comara do pobede - pročitao je Marko, a ovonedeljni vođa je Milica Veličković. 


Veliki šef je očigledno pripremio nešto veoma zanimljivo i izazovno za stanare, te je sigurno da će se atmosfera u Beloj kući dodatno uzburkati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

 


Pismo Velikog šefa predstavlja novi izazov za stanare Bele kuće, koji su već navikli na iznenađenja i neočekivane obrte. Ovog puta, Veliki šef je sigurno pripremio nešto što će testirati njihove sposobnosti, ali i međusobne odnose.

Međutim, nije ovo prvi put da Veliki šef šalje pisma sa zadacima i izazovima za stanare. U prošlosti su se već susretali sa različitim zadacima koji su ih testirali kako fizički, tako i psihički, te je sada pitanje šta je to Veliki šef pripremio za njih ovog puta.


Nakon što je pismo pročitano, mogli smo videti različite reakcije stanara. Neki su delovali uzbuđeno i spremno da se suoče sa novim izazovima, dok su drugi možda bili zabrinuti ili nesigurni u svoje mogućnosti. Ovakve reakcije su sasvim razumljive, s obzirom na to da su izazovi koje Veliki šef postavlja često veoma zahtevni.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković

 


Ipak, jedno je sigurno - atmosfera u Beloj kući će biti napeta, a gledaoci će imati priliku da prate kako se stanari nose sa novim zadatkom i kako se međusobni odnosi menjaju pod uticajem novih okolnosti.

Pismo Velikog šefa definitivno je donelo novu dozu uzbuđenja u Belu kuću. Stanari su spremni da se suoče sa novim izazovima, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se situacija dalje razvijati. Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo šta je to Veliki šef pripremio za svoje ukućane i kako će se oni izboriti sa novim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading