VRELA KO MEDUZA - MAJI SEVNULA ZADNJICA, PANTERI "ISPALE OČI": Iz ovih uglova Marinkovićkine SILIKONE još niste videli (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešno obavljene igrice Stanislav Krofak nije mogao da ostane imun na bivšu.

VRELA KO MEDUZA - MAJI SEVNULA ZADNJICA, PANTERI "ISPALE OČI": Iz ovih uglova Marinkovićkine SILIKONE još niste videli (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši par Maja Marinković i Stanislav Krofak učestvovali su u igrici koju je organizovao Veliki šef, a kako se sve odvijalo u dvorištu pored bazena, popularna starleta zatekla se u bikiniju.

Dok su u grupi skakutali na prostirci, Maja je bila okružena cimerima i tako nije nimalo štrčala, međuitm, nakon uspešno obavljenog zadatka, svi su krenuli na svoju stranu, a Marinkovićkini silikoni su odjednom izbili u prvi plan. 

Naime, kad je sevnula Majina zadnjica, Stanislav se zatekao iza nje, pa je pario oči na prizoru, kome nijedan muškarac ne bi mogao odoleti. 

Republika

Foto: Printskrin

Ni Stanislav Krofak nije odoleo Majinim čarima

Ovo nije prvi put da se Krofak iznenada zatekne na mestu gde Maja paradira ističući svoje obline. Njih dvoje nedavno su primećeni kako se sunčaju pored bazena, blizu jedno drugom, iako je njihov odnos i dalje na distanci. I pored toga što Maja pokušava da priđe Stanislavu i nastoji da prevaziđe probleme sa njim, on čvrsto stoji pri svom stavu da je između njih gotovo. Dok je Maja spremna da se suoče sa problemima i van rijalitija, Stanislav je odlučio da zadrži distancu i ne ulazi ni u takve razgovore. Ipak to mu nije prepreka da čim ugrabi priliu "pari oči" na njenom zgodnom telu, koje Marinkovićeva otkao je otoplilo redovno ističe.

U svakom slučaju, njihov odnos koji i te kako intrigira fanove, ostaje pod znakom pitanja do kraja rijalitija, a budućnost njihove veze videće se tek kada izađu napolje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading