PROCURILE INFORMACIJE UOČI FINALA "ELITE": Honorari učesnika se kreću od 300 do 3.500 evra, a evo KO izlazi sa najviše PARA (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.06.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedan će osvojiti prvo mesto i odneti vrednu nagradu, ali dosta njih se oparilo i od vrtoglavih nedeljnih zarada.

PROCURILE INFORMACIJE UOČI FINALA "ELITE": Honorari učesnika se kreću od 300 do 3.500 evra, a evo KO izlazi sa najviše PARA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kako se bliži kraj "Elite" među fanovima rijalitija sve više se polemiše oko toga ko će izaći sa najviše para. 

Iako će do samog kraja ostati neizvesno ko će osvojiti prvo mesto bez obzira na to što se neki favoriti već izdvajaju, samo jedan kog publika odabere odneće vrednu nagradu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković najplaćenija učesnica "Elite"

Međutim, kao su svi unapred plaćeni, od ukupno 50 takmičara, koliko ih je bilo na početku sezone u septembru, kada je popularni rijaliti startovao na TV Pink, isplivale su informacije koliko pojedini od njih zarađuju svojim boravkom 24 sata pred kamerama.

Prema nekim navodima, najplaćenija učesnica u ovoj sezoni je Maja Marinković, koja navodno nedeljno uzima čak 3.500 evra. Odmah za njom je Marko Đedović, koji je navodno potpisao ugovor u iznosu od 3.000 evra na nedeljnom nivou, piše Telegraf.

Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš, su sledeći po visini honorara od 2.500 evra nedeljno, a odmah za njima je Milena Kačavenda, koja je dogovorila 2.000 evra nedeljno.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Marko Đedović dobro plaćeni

Jovanina bivša supruga, Anita Stanojlović, plaćena je 1.500 evra na nedeljnom nivou.

Od 300 do 500 evra nedeljno kreću se honorari manje poznatih učesnika.

Podsetimo, još pre završetka ove sezone, nedavno je najavljena i osma sezona "Zadruge Elite". Kako su otkrili iz produkcije, prijave su već u toku, a kao i obično, neki takmičari iz ove sezone, ponovo će se pojaviti i u sledećoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

16.06.2024 17:32

Ušli bi oni i za 10 puta manji honorar.