TUŽBA KO KUĆA: Jelena nije smela ovo da uradi pred kamerama, sve što zaradi u "Eliti" PUĆI će na SUD!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle žestokog verbalnog okršaja cimer presavio tabak da tuži Marinkovićku.

TUŽBA KO KUĆA: Jelena nije smela ovo da uradi pred kamerama, sve što zaradi u "Eliti" PUĆI će na SUD!

Foto: printskirn

Učesnik "Elite" Uroš Stanić najavio je Jeleni Marinković tužbu, jer je tokom sinoćnih nominacija došlo do verbalnog obračuna između njih dvoje, a supruga Ivana Marinkovića bi zbog vređanja i kleveta pred kamerama mogla da odgovara pred sudom.

Naime, pošto su ukućani birali između Uroša i Ivana, logično i sasvim očekivano je bilo da će Jelena stati na stranu svog supruga i poslati Stanića da bi sačuvala njega, ali zbog teških reči koje je tom prilikom izgovorila mlađem cimeru svi su je osudili.

- Uroš je počeo da me provocira u poslednje vreme, obavlja prljave poslove za neke učesnike. Džaba sve radiš, sutradan si opet bio loše. Vidim da nije dobro. Mi ga ne radimo, ali on nas dira. Sve najgore o njemu, malo pokvareno derište. Moj muž je najbolji na svetu, ostavljam njega - rekla Jelena, ali joj je Stanić zapušio usta:

Republika

Foto: printskirn

Uroš Stanić presavio tabak

- Kleptoman nisam. Ti si agresivna, podla i pokvarena. Za tebe sam anđeo. Sledi ti tužba!

Inače, Jeleninog supruga mnogi su jedva dočekali da pošalju u izolaciju, te da usput kažu sve ružne stvari koje znaju o njemu. U tome je prednjačila Slađa Poršelina koja je šokirala tvrdnjama kako je u "Zadruzi 6" pokušao da je smuva, ali ga je ona odbila. 

Većina učesnika "Elite" ostala je zgrožena njegovom spremnošću da prevari tada još nevenčanu suprugu, koja ga toliko zdušno brani i zbog njega pada u vatru sa ostalim takmičarima u Beloj kući.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading