UČESNIKA ELITE JURE PO GRADU: Navukao PROBLEM od kog ne može da živi, sve mu DOŠLO GLAVE!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva smuvao jednu devojku u rijalitiju, a sebe nazvao Don Žuanom!

UČESNIKA ELITE JURE PO GRADU: Navukao PROBLEM od kog ne može da živi, sve mu DOŠLO GLAVE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić, aktuelni učesnik rijalitija "Elita", na sve načine se trudi da bude predstavljen u javnosti kao fatalan zavodn nedavno je odlučio da se pohvali svojim cimerima, Marku Janjuševiću Janjušu i Lazaru Čoliću Zoli, da je postao pravi miljenik žena na društvenim mrežama.

Naime, Uroš je svojim cimerima otkrio da je postao prava zvezda na društvenim mrežama, privlačeći pažnju velikog broja žena.

- Imam hiljadu prailaca, od toga mi trideset žena reaguje na sliku. Dobijam mimimum po petnaest komentara kad okačim neku sliku. Ne znam šta ću kad se to desi - priznao je Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić priča koliki je zavodnik

- Ti si verovatno bio sa dosta riba gradskih, je l'? - upitao je Janjuš.

- Ma... Bilo je tu svega! Probleme sam sa ribama imao. Stalno me jure - istakao je Rajačić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić priča koliki je zavodnik

Podsećanja radi, Maja Marinković se nedavno u emisiji "Pitanja novinara" posvađala sa Urošem Rajačićem jer ju je optužio da je folirant koji fleruje sa njim dok je u vezi sa Stanislavom Krofakom

Ja ćutim mesec i nešto danas, rekao sam Samiru, ja mrzim folirante, ona priča Maja istina, ona sve folira. Ona brani svoj integritet, nek ustane da kaže kako jeste. Niko neće da bude realan prema Maji, niko neće da joj se zameri, ona jeste ovde sto godinu, ona pogleda u tri kamere pa onda u mene. Meni je smešno da slušam ove stvari - rekao je Uroš.

Tvoj nivo je Sara Marbelja, ajde beži tamo - rekla je Maja.

Pozdrav za sve devojke koje nisu folitanti. Ova sve folira, niko neće da ustane da kaže. Meni je smejurija ona, možda je Miona model devojke sa kojom bi bio. Pogledi drugi put su bili učestaiji nego prvi put, ja svaki put kad prođem ona gleda - rekao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading