BEBICA DOBIJA ZASTRAŠUJUĆU PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Sledi šut-karta, Teodora odlazi drugom muškarcu!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi, Teodorina majka želi da ona bude sa Nemanjom Gačićem.

BEBICA DOBIJA ZASTRAŠUJUĆU PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Sledi šut-karta, Teodora odlazi drugom muškarcu!

Foto: Prinskrin

Teodora Delić i Bebica

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica imali su danas žestoku raspravu nakon što su je učesnici optužili da je očijukala sa Nemanjom Gačićem.

Njena majka Slavica odmah se oglasila za domaće medije i otkrila da bi ćerki poručila da i bude sa Gačićem, upravo zbog toga što joj Bebica neprestano spominje njega, iako je zapravo sve posledice njegovih trauma iz prošlih odnosa:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Da Teodora voli Gačića, ne bi bila sa Bebicom. Da je ona sad pored mene, rekla bih joj da bude sa Gačićem, samo jer joj Bebica stalno prebacuje. On je kolateralna šteta, jer on ispoljava svoje traume iz prethodnog odnosa na njoj. Nema nikagvog očijukanja, nju on ne zanima. Očigledno je da učesnici namereno pokušavaju da joj naruše vezu. Ona je odabrala s kim želi da bude. Kad voli, ona voli. Bebica joj stalno turira mozak i ljubomoriše. Učesnici su ljubomorni, psi laju, karavani prolaze - kazala je Teodorina majka za Pink.rs.

Inače, Slavica je takođe saznala za Macanovićeve brojne dugove, pa je i to prokomentarisala nedavno:

- Teodori smeta to što je opet krenuo sa njegovom patološkom ljubomorom kako je gledala u ogledalo Gačića. Posle toga kad su otišli na žurku on je uplatio svotu novca za kockanje. Ona nije znala šta da radi i dok je pored njega ona niti može da se opusti da zaigra malo, ja nju nisam videla nikada takvu.

- Ona mora da sedi pored njega za aparatima jer on kada bi je video da igra sa nekim opet bi počeo sa ljubomornim scenama. Meni izgleda da on voli da kocka i da je sve istina što se pričalo da je dužan i Bogu i narodu. Kontaktirala sam sa njegovom adminkom Selmom i ona mi je isto to potvrdila. Nekako se plašim za Teodoru, ona je najavila da će raskinuti sa njim ako se ispostavi da je lagao za sve i ja ću je podržati u tome - dodala je Delićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading