SRBIJO, SPAVANJA NEMA: Jokić bije najvažniju bitku - pomeren termin majstorice između Denvera i Minesote!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besana noć je pred našom zemljom.

SRBIJO, SPAVANJA NEMA: Jokić bije najvažniju bitku - pomeren termin majstorice između Denvera i Minesote!

Foto: Twitter.com/printscreen/Denver Nuggets

Košarkaši Minesote "počistili" su sa parketa ekipu Denvera. U šestoj utakmici plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, Timbervulvsi su slavili sa neverovatnih 115:70, čime je zakazana majstorica u Koloradu koju će biti odigrana u noći između nedelje 19. i ponedeljka 20. maja.

Najvažnija ovosezonska utakmica, kada je najbolji srpski košarkaš u pitanju, biće odigrana u ne baš najboljem terminu kada je Srbija u pitanju. Meč će početi u noći između nedelje 19. i ponedeljka 20. maja u 2 časa po srpskom vremenu.

Ono što je interesantno napomenuti, jeste činjneica da je odluka o terminu meča doneta nakon činjenice da se i u duelu između Njujorka i Indijane igra majstorica, a navedeni duel počeće u nedelju uveče, po srpskom vremenu, od 22 časa.

Foto: www.profimedia.rs

Nema spavanja, Nikola Jokić kreće u odlučujuću bitku

 

Da podsetimo, trenutni rezultat u seriji između Denvera i Minesote je izjednačen i iznosi 3:3 u seriji. Ekipa iz Kolorada je u poslednjem susretu ponižena, s obziro mda je meč okončala sa neverovatnih 45 poena zaostatka i jasno je da ukoliko u Koloradu žele da nastave odbranu "prstena", pored uvek sjajnog Nikole Jokića, potreban je još neko od saigrača da odigra na zapaženom nivou, kako bi Denver obezbedio sebi učešće u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

Ključna figura šeste utakmice bio je Entoni Edvards koji je ubacio 27 poena, ali i koji je tokom meča doživeo težak pad koji ipak nije uticao na njegovu impresivnu partiju.

U finalu Zapadne konferencije NBA lige pobednik predstojeće majtorice sastaće se sa boljim iz duela u kojem se sastaju Dalas i Oklahoma, a trenutan rezultat u navedenoj seriji iznosi 3:2 u korist Dalasa.

Svi ljubitelji košarke na ovom podneblju nadaju se da će finale Zapada doneti i nezaboravne duele između Nikole Jokića i Luke Dončića.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading