OTKRIVEN ŠOK PODATAK O ANELI AHMIĆ: Evo koliko učesnice "Elite" ima GODINA, niko ne može da veruje da je ovo ISTINA!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna kada je starleta zapravo rođena i koliko ima godina.

OTKRIVEN ŠOK PODATAK O ANELI AHMIĆ: Evo koliko učesnice "Elite" ima GODINA, niko ne može da veruje da je ovo ISTINA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je postala poznata javnosti zahvaljujući svom učešću u rijaliti šou-programu "Elita". Međutim, malo ko zna kada je starleta zapravo rođena i koliko ima godina.

Naime, kako se na imanju u Šimanovcima nikada nije povelo ovo pitanje, Ahmićeva je, saznaje se, rođena je 11. avgusta 1989. godine u Dubrovniku, gde je provela detinjstvo sa roditeljima, bratom i sestrom. Ima 34 godine.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić ima 34 godine

Inače, Aneli je privukla pažnju javnosti već pri ulasku u rijaliti "Elita", kada je otkrila da ju je partner Asmin Durdžić, nakon tri godine vanbračne zajednice, prevario i ostavio zbog poznate starlete Stanije Dobrojević. Njen ulazak u rijaliti bio je praćen kontroverzama, posebno zbog emotivnog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, što je izazvalo podeljene reakcije među gledaocima.

Republika

Foto: Pink

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Podsećanja radi, nedavno je u domaćim medijima spomenuta peticija da se Aneli Ahmić zabrani ulazak u Srbiju, te bi samim tim morala da bude hitno izbačena iz "Elite" i deportovana nazad u Sarajevo, gde trenutno živi.

Poslali su mi 50 mogućih klipova. Mene ne zanimaju ženske svađe, ali ovo su ozbiljne stavri, prešlo je igricu. Ja moram da odbranim svoje dete, mogu i ja da igram rijaliti napolju, da napravim peticiju da se protera taj šljam iz zemlje. Onaj mali manijak što je maltretira. Ološ jedan mali, običan ološ - naveo je nedavno Radomir Taki Marinković, Majin otac, preneo je Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading