RASKRINKAVANJE MAJE MARINKOVIĆ: Zbog ovoga je ušla u vezu sa Panterom!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta na udaru brutalnih komentara!

RASKRINKAVANJE MAJE MARINKOVIĆ: Zbog ovoga je ušla u vezu sa Panterom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje debate izbilo je nekoliko ozbiljnih svađa, a Uroš Rajačić osetio je potrebu da Maji Marinković saspe sve u lice i pred svima izjavi da je sa Stanislavom Krofkom ušla u vezu zbog rijalitija, a da njega i dalje krišom posmatra.

- Rajačiću, da li si želeo da budeš utešna nagrada Maji? - pitao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Rajačić

- Ne, zato sam se povukao iz svega. Ona je ušla u odnos sa Stanislavom da bi izašla u prvi plan jer Stanislav ima jaku podršku, a ja ovde nemam jaku priču i nisam neki rijaliti igrač, mislim da je njoj život u rijalitiju i da funkcioniše po tome. Ona je pogazila svoju reč da do kraja oće da ostane sama, znači da nema svoj stav i da nije od reči. Ja nisam odgojen da budem utešna nagrada, Maja apsolutno ima simpatije prema meni i ja to znam - rekao je Rajačić.

- On je meni zanimljiv lik i samo sam posmatrala o čemu se radi, on je meni zanimljiv i smešan, on je išao od devojke do devojke ovde i mene to ne zanima, da budem još jedna u nizu neka hvala. On ima potrebu kao povređeni muškarac da priča sve ovo, ali to nije istina. Moj dečko je za sve njih Bog, vidi ga kako sedi - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Kako ti se svideo Stanislav ako si ti uvek bila sa agresivnim muškarcima? Ušla si sa njim u vezu samo zato što je Mionin bivši i što je jak igrač - pitala je Aneli.

- Meni se dečko svideo i želim malo da se odmorim od haosa, vidim da njih dve ovo boli i da se osećaju ugroženo - poručila je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading