NAJBOLJE DA OBE ODVEDEM U KREVET! Uroš šokirao cimere, pa objasnio zbog čega može da šutne i Jovanu i Maju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve veća tenzija među Elitarima!

NAJBOLJE DA OBE ODVEDEM U KREVET! Uroš šokirao cimere, pa objasnio zbog čega može da šutne i Jovanu i Maju! (FOTO)

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Učesnik Elite Uroš Rajačić ušao je nedavno u svađu sa cimerkom Jovanom Cvijanović nakon što mu je prebacila što stalno gleda u Maju Marinković, da bi on sada pobesneo zbog jedne i druge, te je poručio da je rešenje da ih obe na kraju odvede u krevet. 

- Mislim da će najbolje da bude svima ako zajedno spavamo! Najbolje je da obe odvedem u krevet, tako ćemo svi da se slažemo i neće biti zle krvi! Ovako prebacivanje loptica mene umara, nemam nameru to da slušam. Mogu tako da uradim ili da ih obe oteram u tri lepe - pričao je Uroš muškom delu ekipe u dvorištu, da bi potom dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Jovana Cvijanović i Maja Marinković

 

- Maja je vatra, Jovana malo manje, ali i ona kad zagrize ne pušta! Priča kako ne juri muškarce, ali i ona i maja imaju tu istu osobinu, da kad se za jednog zalepe više nema nazad! 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić

 

Podsećamo, prijateljski odnosi između Jovane Cvijanović i Maje Marinković dovedeni su u pitanje nakon što je Jovana priznala Maji da je smeta što neprestano provocira Uroša Rajačića. Ovaj sukob između njih dve privukao je pažnju javnosti, a fanovi su zainteresovani da saznaju više o ovoj situaciji koja je dovela njihovo prijateljstvo na tanki led.

Jovana je zbog svega otvoreno iznela svoje frustracije povodom Maje koje su nastale zbog njenog ponašanja prema Urošu. Iako je ova situacija izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, pogotovo fanova koji jedva čekaju da vide da li će Maja uspeti da preotme još jednog zauzetog muškarca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading