JANJUŠ ĆE DA KORISTI ANELI, ZNAM ŠTO JE SA NJOM! Maja komentarisala čuveni par, evo šta im predviđa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se ne smiruje!

JANJUŠ ĆE DA KORISTI ANELI, ZNAM ŠTO JE SA NJOM! Maja komentarisala čuveni par, evo šta im predviđa! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da će njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš da koristi sadašnju partnerku Aneli Ahmić zbog novca, jer suprotno ne može da bude, s obzirom na to da je on rekao da je u rijaliti ušao da bi zaradio novac.

Maja je sa cimerima komentarisala to kako su se Aneli i Marko mazili u spavaćoj sobi nakon buđenja, pa je prokomentarisala to da je ova veza sklopljena na obostranu korist. 

- Počela sam polako da razumem vezu Aneli i Janjuša. Kad malo bolje razmislim, oni su zajedno jer je ovo obostrana korist! On je sa njom zbog novca, narod misli da je obrnuto, ali zapravo je on taj koji je rekao da je ovde kako bi zaradio. Treba mu lova, ona napolju ima kuću, situirana je dobro koliko sam čula, tako da sa njima tu nema problema. moguće je samo da će vremenom shvatiti da nisu jedno za drugo, pa će da se raziđu - rekla je Maja, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja, Aneli i Janjuš

 

- Neće on da trpi da bude nekome na kratkoj uzici. Dobro ga poznajem, sa mnom je mogao da izdrži jer smo jedno drugo sve puštali, a ona to neće dati jer je posesivna.

Podsećamo, Maja se već neko vreme ne smiruje. Jovana Cvijanović i ona, inače nekadašnje bliske prijateljice, zaratile su zbog Uroša Rajačića, koji je je prvo priznao simpatije prema Maji, a potom je završio u krevetu sa Jovanom, sa kojom je sada u vezi.

Jovana je objasnila zašto se distancirala od Maje i prekinula prijateljstvo, a onda im je Marinkovićeva očitala bukvicu u programu:

- Nisam se ja sklonila od nje, sklonila sam se od situacije u kojoj sam provocirala, ja sam nju zavolela najviše i da mi je najdraža za kratko vreme - rekla je Jovana.

- Ljudi ovde mogu da pričaju šta god oće o meni, ja sam ovde mama i tata u rijalitiju. Što se tiče njih ja nemam ništa protiv njihovog odnosa i podržavam, ali on je rekao da mu se sviđam kad je ušao i na elitoviziji je to pričao. Mislim da nije iskren prema njoj, ako nešto uradi posle par dana ko će da te shvata za ozbiljno. Ona nije loša devojka, ima dobru dušu, samo mora neke stvari da izniveliše i da je tako lako namagarče. Zadnje vreme došlo kad sam ja najmoralnija u rijalitiju - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading