ŠOK! Sita i Asmin zajedno idu na ROBIJU?! Durdžić se hitno oglasio nakon Ahmićkinih PRETNJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Aneline sestre i Asmina Durdžića ne prestaje, situacija eskalirala!

ŠOK! Sita i Asmin zajedno idu na ROBIJU?! Durdžić se hitno oglasio nakon Ahmićkinih PRETNJI! (FOTO)

Foto: TV Pink, Instagram, Shutterstock

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što se pojavila vest da će ga njena sestra Sita Ahmić poslati na robiju. Naime, ispivalo je eksplicitni video-snimak na kom se vidi kako Asmin ima intimni odnos, kako on tvrdi, sa Sitom.

- Zajedno ćemo da robijamo - poručio je Asmin putem storija na društvenoj mreži Instagram i dodao emotikon srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Iako Asmin tvrdi da je Sita osoba sa snimka, ona je u više navrata demantovala ove tvrdnje, a na društvenoj mreži Instagram je poručila da se neće zaustaviti, sve dok Asmin ne bude u zatvoru.

- Šta kaće Rajevosa?! Kaže: "Šalji sve svim sudovima ovoga sveta" - napisala je Sita uz emotikon zatvorenika iz zatvorskih rešetaka.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Site Ahmić

Sita se oglasila i za domaće medije, te istakla da se Asmin služi svim mogućim trikovima kako bi ukaljao njeno ime i ime njene sestre.

- Ne bih da pričam na ovu temu, samo bih rekla da je Asmin odavno pokazao svoje pravo lice. Čovek ne bira sredstva i to kako će da nam ukalja imena i obraz. Već znate da ja sve objavljujem sa dokazima, tako da će za mnogo stvari morati da odgovara. Sve ovo je samo došlo na naplatu - rekla je kratko Anelina sestra za medije. 

Republika

Foto: instagram.com/alibaba_alibabic

Sitina fotografija koju je Asmin objavio

Inače, Asmin je danas objavio i eksplicitnu fotografiju Aneline sestre.

- Sakrio sam ti dojkicu. Svastika moja - napisao je Asmin u okviru svoje objave, a uz pomoć emotikona crvenog srca je donekle sakrio Sitine grudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dete

21.02.2024 18:35

Dete treba udaljiti od ovakvih ljudi ( koji se takmiče ko će izneti više bljuvotina i sramotnih situacija iz njihovih života ), dete nesme da živi u ovako bolesnom ambijentu. Tetki treba oduzeti starateljstvo nad detetom a majka treba da se brine o njemu a ne da Janjuššu leči bes seksualnim odnosima. Ovo dete zaaslužule i treba zdrave i normalne ljude oko sebe a ne rijaliti ovisnike.