NEKA VIDI KRUNA ANELI I MENE NA GOMILI: Janjuš ZGROZIO NACIJU bolesnom izjavom: Reći ću ĆERKI da mi je to DEVOJKA!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš stao na stranu ljubavnice, pa izjavio jezivu rečenicu o detetu.

NEKA VIDI KRUNA ANELI I MENE NA GOMILI: Janjuš ZGROZIO NACIJU bolesnom izjavom: Reći ću ĆERKI da mi je to DEVOJKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš zgrozio čitavu naciju kada je bez blama izjavio da ga briga što ga ćerka možda gleda na televiziji dok ima odnose sa ljubavnicom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš želi da mu Aneli rodi naslednika

Naime, Janjuš je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem komentarisao Maju Marinković, ali i svoju vezu sa Aneli Ahmić. Tada ga je Darko pitao da li mu smeta to što ga Maja stalno opominje da ga ćerka Kruna gleda dok je blizak sa Aneli, a onda je Janjuš imao šokantan odgovor.

Republika

Foto: twitter.com

Janjuš i Aneli se više ne skrivaju, svakodnevno imaju intimne odnose

- Opsednuti su sa mnom, ne možeš da se sprdaš s nekim toliko dugo, mogu dva dana, ali toliko to nije normalno. To što mi Maja stalno pominje ćerku, ali i Aneli ćerku me baš briga. Pa što ne kaže to Miljani ili Marinkovićima. Valjda je bolje da vodiš ljubav s nekim nego da se biješ. Pa i da gleda ćerka rećiću joj tatina devojka i kraj priče - rekao je Janjuš i šokirao sve.

Nakon ove izjave Janjuša su svi komentarisali na društvenim mrežama, a mnogi su ga oštro osudili.

- "Ovaj čovek više ne zna šta priča", "Sram ga bilo, bolesnik", "Dečko je puko, reći će ćerki ovo mi je ljubavnica-devojka", "Janjuše pre si mi se jako doppadao i podržavala sam te al sada si stvarno preterao" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Janjuš jekomentarisao Aneli, ali i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Janjuš udario na Anelinog bivšeg partenera Asmina

- Klonuo sam zato što mi je to onako, neću ja da patetišem. Mislim da je to jedinstven slučaj, ne znam šta se desilo tog dana, nisam znao to. Bilo bi udarnije da sam znao to i čuo. Ja sam tu noć čuo od nje, da on na dan sahrane svoje žene koja ide kod oca, pa šta god da mu je uradila. Ti pišeš statiste za mene da sam ja vodio ljubav posle 20 dana, a ne da on na dan sahrane zabodeš nekoga. Ona koja je sve to gutala i prelazila preko tih stvari ne znam. Da te prevari je normalno, ali to baš na dan sahrane oca nije mi za neku normalnu priču. Ja sam se svađao u toku braka i odnosa, ali se neke stvari ipak znaju. Ovo prvi put čujem u životu, jedino ako ona laže, ali nema šanse. Ti dođeš onda i imaš pravo meni nešto da kažeš - rekao je Janjuš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

19.02.2024 15:52

Čovek- nula!

djole

19.02.2024 18:35

Bolesnik, los covek