SKANDALOZNO! Aneli Ahmić proslavila ćerkin rođendan na Janjušu - JAHALA GA DO IZNEMOGLOSTI!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić nije mogla da obuzda svoje nagone!

SKANDALOZNO! Aneli Ahmić proslavila ćerkin rođendan na Janjušu - JAHALA GA DO IZNEMOGLOSTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić u ranim jutarnjim časovima nije mogla da se obuzda, te je zajahala njegov dečka Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su imali vrelu akciju u sobi za rehabilitaciju, a komentari na društvenim mrežama su osudili starletu, koja nije mogla da se obuzda ni na ćerkin rođendan. 

Podsetimo, Asmin Durdžić je ćerki Nori čestitao rođendan, što je objavio na društvenim mrežama, dok sa druge strane, Aneli nije mogla da obuzda svoje nagove, te je sa Janjušem ovako proslavila ćerkin najradosniji dan. 

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim, gledaoci su skandalizovani da je Aneli ovo sebi dopustila na najradosniji dan u životu. 

Durdžić na sve načine pokušava da dokaže da Aneli ne govori istinu i da je on pravi otac Nori, ali da mu trenutno njena sestra Sita ne dozvoljava da vidi dete. Javno joj se obratio, emotivnim rečima, koje bi Aneli definitivno pogodile, s obzirom da i sama govori koliko je ćerka vezana za Asmina i da ga neretko doziva:

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i sta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće. Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju. Živa mi bila anđele moj - napisao je Asmin, uz nekoliko fotografija ćerke Nore.

Foto: Instagram

Asmin Durdžić česitao ćerki Nori rođendan

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leeloo

19.02.2024 12:44

Fuj Aneli ,fuj ! Asmine zelim ti da sto prije uzmes kcerku.Dijete ne moze i ne smije rasti u okruzenju gdje se ocuh pari sa majkom dan noc,niti je Aneli mentalno sposobna da brine o djetetu.Cinjenica je da ne moze o psu da se brine a kamoli o ljudskom bicu.Ovo je dno dna ,uzas ljudskoga roda.Na najvazniji kcerkin dan ona se prasi .Fujj !

kraki

19.02.2024 21:48

Najodvratniji par u Eliti