JANJUŠ PREVARIO ANELI: Zbog vrele akcije terao drugu učesnicu da se KUNE U SESTRU, sve isplivalo u programu uživo!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ne prestaje da raskinkava!

JANJUŠ PREVARIO ANELI: Zbog vrele akcije terao drugu učesnicu da se KUNE U SESTRU, sve isplivalo u programu uživo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović je nedavno odlučila da uzvrati udarac Marku Jajnuševiću Janjušu u današnjoj emsijji "Pitanja gledalaca". Ona je odlučila da odgovori na njegove prozivke i sve podseti da se sa njom dogovarao da imaju intimne odnose, nakon čega joj je tražio da se zakune u rođenu sestru da to nikome neće reći. 

- Ne znam šta su se svi upalili, pogotovo Janjuš koji je Aneli napravio ludom, koju voli, zagovarao si se*s sa mnom, pa si se terao da se kunem u sestru, a ona te je provalila - rekla je Jovana.

- Ne znam kako te nije sramota! Beži tamo, bolesna si, sprdaju se ljudi s tobom - dodao je Janjuš.

- Sedi dole, sada imaš vezu - poručila je Jovana Cvijanović. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Jovana Cvijanović svađa u Eliti

Inače, Jovana se poslednjih dana nalazi u epicentru interesovanja, nakon što je obelodanila mnoga estradna imena sa kojima je imala aferu, a na listi su se našli pevačaci i sportisti. Jovana je otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom i oženjenim Peđom Medenicom, kao i da je imala šemu sa Nikolom Kalinićem, Andrijom Živkovićem, a da joj je Uroš Račić slao ekspilicitne fotografije. 

Kako Cvijanovićeva navodi ona ima još mnogo toga da iznese o svom privatnom životu, kao i da raskinka muškarce sa kojima je bila u odnosu, a da javnost za to nema predstavu. Publika jedva čeka da čuje o kojim momcima se radi i šta je sledeće što će ona otkriti o svojim aferama koje danima tresu javnost. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

26.01.2024 01:02

Raskrinkaj sve te muškarčine. Posebno ožalošćenog Janjuša. On bi mrtvog četnika.... a da bude fin,pošten,nevin... On priča o Asminu i detetu. Ko je bre on da o tome polemiše??? Aneli bi njega podržala za njegovo dete, kako da ne. I što bi je ona gledala. Glupson, tupson obični. Jovana sve ispričaj. Mada ne podržavam tvoje postupke.