ANĐELO PONIZIO ANITU POSLE VRELE AKCIJE: Našao zajednički jezik sa DRUGOM, Matorina supruga pala u OČAJ pored njih dvoje!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poniženje za Anitu Stanojlović!

ANĐELO PONIZIO ANITU POSLE VRELE AKCIJE: Našao zajednički jezik sa DRUGOM, Matorina supruga pala u OČAJ pored njih dvoje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su rano jutros u sobi za izolaciju imali vrelu akciju, koju je prekinuo Lepi Mića. Nakon buđenja, otišli su u Belu kuću, a Anđelo je porazgovarao sa Slađom Lazić, dok je Anita tužno ležala pored njih.

- Meni moj otac kaže: "Ti se samo družiš sa uspešnim ljudima", a ja kažem: "Pa volim da naučim nešto od tih ljudi" - rekla je Slađa.

- To ti je uvek tako - odgovorio je Anđelo.

- Meni mnogi ljudi pitaju što ne odem u Beograd. Pa neću kao oni, da odem jednom u restoran poznati i vratim se nazad - dodala je Lazićeva.

- Slaki, sviđa mi se kako razmišljaš - pohvalio ju je Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa i Anđelo ćućore pored Anite

- Hoću da živim, najbitnije je da ne zavisim ni od koga. Odem na bazen, u saunu, u izlazak... - nastavila je famozna Poršelina.

- Tako je meni moja mama pričala: "Neće neko? Imaš kola svoja, staviš novčanik u džep i ideš" - odgovorio je "Apolon sa Zvezdare".

Podsetimo, Anita i Anđelo su jutros počeli da se masiraju, a zatim se zavukli ispod prekrivača i prepustili strastima. epi Mića se pojavio u sobi za izolaciju kako bi zamenio baterije, a nije ni mogao da pretpostavi da će ih zateći u jako nezgodnoj pozi. Aniti je iz kratke spavaćice sevala zadnjica, a kad je Mića ušđao u izolaciju od šoka je poskočila i pala sa kreveta. 

Njih dvoje nisu mogli da sakriju da im je jako neprijatno zbog situacije u kojoj ih je zatekao najstariji zadrugar, ali im to ipak nije predstavljalo problem da nastave gde su stali čim je on izašao iz sobe za izolaciju. 

Republika

Foto: instagram.com

Mića prekinuo akciju Anite i Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading